Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Заключително събитие по проект организираха в Минерални бани


PR Sales


Заключително събитие по проект организираха в Минерални бани

Община Минерални бани организира заключително събитие по проект Минерални пътеки: Ваканция и природа за миг /MINERAL PATHS/. То се състоя от 13,30 часа днес на откритата Лятна сцена в общинския център. Промоционалното събитие се осъществи в рамките на проект № B2.6c.19 «Минерални пътеки: Ваканция и природа за миг (MINERAL PATHS)», финансиран по  Програмата за трансгранично сътрудничество ИНТЕРРЕГ V-A Гърция - България 2014-2020, чрез Европейския фонд за регионално развитие и Националния бюджет на Република България. 

На oткрита лятна сцена в с. Минерални Бани в един от първите дни на пролетта се качиха децата. Те бяха най-щастливи от предоставената им възможност да пеят, танцуват и играят, а водещите на празника – Гери и Хриси бяха огромен катализатор за тяхната радост.

Домакин на събитието бе Община Минерални бани, която е и водещ партньор по проекта. Общата цел на събитието е да се осведоми широката общественост, местната власт, представители на туристическия бранш, неправителствени организации и др. за постигнатите резултати по проекта. Гостите на събитието се насладиха на песните и танците, в изпълнение на деца от
Народно читалище ”Заря - 1957” с. Минерални бани и Народно читалище "Кирил и Методий -1952"- с. Караманци. Специална покана бе отправена и към децата на община Минерални бани, тъй като те са най-добрите посланици на каузите за устойчиво развитие на туризма в общината. За тях организаторите бяха приготвили много игри и изненади. 

Настоящата публикация е създадена в рамките на проект «Минерални пътеки: Ваканция и природа за миг (MINERAL PATHS)», съфинансиран от Европейския фонд за регионално развитие и от националните фондове на страните, участващи в Програмата за трансгранично сътрудничество ИНТЕРРЕГ V-A Гърция-България 2014-2020. Отговорността за съдържанието на публикацията се носи от Община Минерални бани, област Хасково и при никакви обстоятелства не може да се счита, че този документ отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган. Проект No B2.6c.19 «Минерални пътеки: Ваканция и природа за миг (MINERAL PATHS)», съфинансиран от Европейския фонд за регионално развитие и от националните фондове на страните, участващи в Програмата за трансгранично сътрудничество ИНТЕРРЕГ V-A Гърция-България 2014-2020

Обратно към всички новини от агенциите