Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

FilmBox представя черната комедия „Хешър“ с участието на Джоузеф Гордън-Левит и Натали Портман


M3 Communications Group, Inc.


FilmBox представя черната комедия „Хешър“ с участието на Джоузеф Гордън-Левит и Натали Портман

Любимата Натали Портман изиграва главната женска роля и е продуцент на продукцията

За предстоящата неделна вечер програмата на FilmBox е подготвила премиера на драматичната комедия „Хешър“. Продукцията поднася темите за загуба и тъга чрез остър и мрачен хумор. Нелепи ситуации, емоционални предизвикателства и неочаквани обрати се преплитат на фона на любими хеви метъл парчета от Metallica и Motörhead. Зрителите могат да се потопят в хаотичната и алтернативна история тази неделя от 22:00 ч. по FilmBox.


„Хешър“ е написан и режисиран от Спенсър Съсър. Един от продуцентите на филма е любимката на феновете Натали Портман. Тя се превъплъщава и в ролята на Никол – продавачка в магазин, която се оказва повратна точка в сюжета. Актьорският състав включва носителят на награда „Еми“ Джоузеф Гордън-Левит в ролята на Хешър и Девин Брошу като Ти Джей Форни. 

 

Сюжетът проследява историята на Ти Джей (Девин Брошу) – момче, което губи майка си в трагична автомобилна катастрофа. Баща му изпада в дълбока депресия и прекарва дните си опиянен от лекарства, игнорирайки света около себе си. Освен всички неблагополучия, Ти Джей е сериозно тормозен в училище. Никол (Натали Портман) става свидетел на един от побоите над него и опитва да го спаси. Момчето намира утеха в нейното присъствие и двамата герои се сближават. В живота на Ти Джей се появява странен човек – Хешър (Джоузеф Гордън-Левит), анархист, който отказва да се подчинява на каквито и да било социални норми. Приключенията им заедно успяват да върнат живота на момчето към нормален ритъм, доколкото това е възможно.


Един от основните фактори за успеха на тази продукция е саундтракът. Хешър е запален фен на хеви метъла. Музиката във филма е почти изцяло от любими песни на Metallica и Motörhead. Благодарение на нея, филмът изгражда динамична атмосфера, която кара публиката да потъне дълбоко в сюжета. Зрителите могат да видят как добрата музика, приключенията и черният хумор успяват да преборят всяко неприятно чувство тази неделя от 22:00 ч. по FilmBox.

 

„Хешър“ е само едно от вълнуващите заглавия, на които зрителите могат да се насладят по каналите на FilmBox тази година. С редица холивудски и европейски продукции в своето портфолио, филмовите канали, които са част от глобалната медийна компания SPI International, са подготвили вълнуващи сюжети, с които да ви забавляват през годината. Всички продукции в каналите на FilmBox са вече достъпни в стрийминг услугата FilmBox+ – премиум услуга, която следва концепцията „Домът на доброто кино“ и предлага специално подбрана селекция от премиум VoD (video on demand) заглавия.

Обратно към всички новини от агенциите