Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Новият моден бранд Boho Waves с първа бутикова колекция мебели и дрехи от макраме


M3 Communications Group, Inc.


Новият моден бранд Boho Waves с първа бутикова колекция мебели и дрехи от макраме

Boho Waves, новият български бранд за ръчно изработени мебели и дрехи от макраме, официално представи своята първа колекция „Summer Macramé Passion 2023“ в София. Дизайнерските предложения на бранда бяха част от ревю-спектакъл и изложение по време на специален коктейл в присъствието на известни личности, хотелиери, представители на бизнеса и медии. Колекцията спечели вниманието на гостите със своите интересни дизайни на ръчни плетива по древната арабска техника макраме, която е в основата на концепцията на марката. Шоурумът на Boho Waves се намира в София на ул. „Ралевица“ 87, а продуктите от колекцията могат да бъдат поръчани от уебсайта boho-waves.com.


Boho Waves се отличава със своите дизайнерски предложения за обзавеждане на дома и бизнеса, вдъхновени от древния арабски свят и елегантния бохемски стил. С изключително внимание към детайла стилът на бранда преплита няколко основни характеристики: индивидуалност, майсторска изработка, качество, естествени материи и десени, вдъхновени от природата. Техниката макраме, на която се основава цялостната изработка на продуктите, представлява ръчно изработени плетки от естествени памучни влакна. Портфолиото на компанията включва външни мебели за плажове, басейни, градини и тераси. Освен продукти за обзавеждане, Boho Waves предлага на своите клиенти атрактивни дамски дрехи за плажа и градска среда. 


„За нас Boho Waves е една сбъдната мечта. С всеки артикул от колекцията се стремим да достигнем до сърцата на истинските ценители на модния и интериорния дизайн. Благодаря на целия екип, който стои зад бранда, и вярвам, че тепърва ни очакват големи успехи и покорени плажове,“ сподели Вероника Николова, творчески директор на Boho Waves.


Колекцията мебели и дрехи на Boho Waves се изработва от 100% памук от Италия, Турция и Испания, с което компанията гарантира перфектно качество. Според предпочитанията на клиента, естествените памучни тъкани в продуктите могат да останат в натурален бежов цвят или да бъдат обагрени с висок клас текстилни бои. Водени от световните модни тенденции, дамските рокли и топове на бранда са представени както в класическо бяло и черно, така и в по-смели цветове – императорско бордо, маслено зелено или брик. Вдъхновени от природните нюанси, мебелите в колекцията са предимно в бежово, бяло и черно, с цел да се съчетават идеално с красотата на екзотичните растения и необятните морски пейзажи. Предложенията за обзавеждане включва чадъри, шезлонги, барбарони, калъфки, сенници, шатри, хамаци и люлки, които могат да внесат топлина и уют в интериора на всеки дом, градина, басейн или плажно заведение. 


Екипът на компанията може да отговори на всички очаквания на клиентите, като създава индивидуални сетове и продукти в количества, размери и цветове според личните им предпочитания и нужди. Освен ексклузивната възможност за изработка по поръчка, Boho Waves предоставя на своите клиенти опцията да реновират и освежат собствените си мебели в цялостен бохо стил и декоративни елементи от макраме.


Можете да разгледате първата колекция на Boho Waves тук: www.boho-waves.com

Обратно към всички новини от агенциите