Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

TOMMY JEANS обръща нова страница в своята DENIM PROGRESSED история


United Partners


TOMMY JEANS обръща нова страница в своята DENIM PROGRESSED история

Tommy Hilfiger, представляван в България от SARKK SA, представи новите попълнения от линията Denim Progressed на TOMMY JEANS. Моделите в колекцията черпят вдъхновение от хип-хоп корените на бранда, запазвайки фокуса върху деним в основата си.

Действието в кадрите от кампанията се развива на фона на Ню Йорк и улавя духа на града, който никога не спи: енергично остроумие и смелост, смесени с характерния за бетонената джунгла street style. Фотографът Ник ван Тим и видеографът Бен Фицджералд ни развеждат из обичайните за нюйоркчани места за срещи като баскетболните игрища, скейт парковете, обществените перални, жилищните блокове и магазините, за да ни покажат моделите на TOMMY JEANS в естествената им среда.

Широките силуети, Ню Йорк и хип-хопът са част от ДНК-то на TOMMY JEANS. Дългогодишната връзка днес дава плод с новата колекция на бранда за линията Denim Progressed, насочена към прилагане на устойчиви практики при производството на деним модели. Нестандартни дизайнерски решения примесени със съвременни широки пропорции дават силна заявка за модерният начин на себеизразяване, на фона на неспиращия устрем на бранда към бъдещето. 

Независимо дали денимът ще бъде със свободен силует, права кройка, микро пола или оувърсайз бомбър яке, широката гама от дънкови модели продължава да играе ключова роля за предоставянето на креативно поле за себеизразяване. Ключовите модели в колекцията са дънките Aiden за мъжете и Daisy за жените. При Aiden имаме оувърсайз силует, докато при Daisy талията е ниска и крачолите са широки, с което TOMMY JEANS правят реверанс към своето наследство. В допълнение към вечните деним модели са ветровката Chicago, пуловери и тениски с графични елементи, вдъхновени от стрийт културата.

Обратно към всички новини от агенциите