Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

ИКЕА приканва потребителите към превантивен ремонт на огледало LETTAN


Paragraph 42


ИКЕА приканва потребителите към превантивен ремонт на огледало LETTAN

ИКЕА приканва всички потребители, които имат огледало LETTAN с дата на производство преди и включително 2105 (21 обозначава годината на производство, а 05 – седмицата на производство), да се свържат с ИКЕА, за да получат безплатно резервни крепежни елементи за стена.

Безопасността на клиентите е основен приоритет за ИКЕА. Ето защо ИКЕА приканва всички потребители, които са закупили огледало LETTAN с дата на производство преди и включително 2105 (21 обозначава годината на производство, а 05 – седмицата на производство), да преустановят неговата употреба поради възможен риск от счупване на стенните крепежни елементи. 

ИКЕА призовава всички потребители, които разполагат с продукта, да се обърнат към магазин на ИКЕА, за да поръчат безплатно резервни крепежни елементи за стена, без да е необходимо да представят касовия бон за покупката.

ИКЕА разработва продуктите си, като прилага строга програма за оценка на риска и тестването, за да се увери, че те са в съответствие с всички приложими закони и стандарти на пазарите, в които се продават. Въпреки това до нашето внимание достигна, че някои от елементите, които прикрепват огледалата LETTAN към стената, са се повреждали, което е довело до падане и счупване на огледалото. 

Моля, посетете отдел „Замяна и връщане“ в магазини ИКЕА или се обадете на безплатния ни телефон 0800 45 800, за да поръчате нужния брой елементи за подмяна с номер 139298/1.

ИКЕА благодари предварително на потребителите за проявеното разбиране.

За повече информация следете страницата www.IKEA.bg.

Обратно към всички новини от агенциите