Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

TalentMagnet: Всеки край означава ново начало


Регионален Клъстър "Североизток"


TalentMagnet: Всеки край означава ново начало

Горди сме да Ви информираме, че Варна е един от 13-те европейски града, в които вече има осезаеми резултати от международното сътрудничество по проект TalentMagnet, насочено към привличане и задържане на таланти. Проектът ще приключи официално в края на 2022 г., но ние не спираме до тук. Продължаваме да считаме за важно да привличаме и задържаме таланти във Варна.

Партньорството по проект TalentMagnet направи всичко възможно, за да постигне своята мисия, която е да направи градовете благоприятни за талантите. Те разполагат с цял набор от полезни инструменти в подкрепа на тяхната работа, като например практическа методология за създаване на местен план за привличане и задържане на таланти, практическо ръководство, което да подпомогне работата със заинтересованите страни и да се изгради структура на управление на много нива. Създадохме и мобилно приложение, за да ангажираме младите хора.

Всеки партньорски град е уникален, така че имаме нужда от конкретни, персонализирани мерки, за да постигнем целта си. 

Ние не спираме дотук: искаме да продължим сътрудничеството си с TalentMagnet Forum, за да помогнем на много градове в България да създадат среда, която наистина е благоприятна за талантите. В резултат на нашите усилия привличането и задържането на таланти се превърна във важна тема и част от диалога в града.

За още интересно съдържание ни последвайте на следната страница: https://www.facebook.com/TalentMagnetProject

Обратно към всички новини от агенциите