Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

90% от служителите на Kaufland България са доволни от работното си място и среда


Proximity


90% от служителите на Kaufland България са доволни от работното си място и среда

Веригата предлага вдъхновяващи условия и възможности за развитие, отчита в края на годината вътрешно проучване 

 

 90% от служителите на Kaufland България са доволни от своето работно място и съвместната работа с прекия си ръководител. Това показва ежегодното проучване на удовлетвореността на работещите в различните компании, част от най-голямата европейска ритейл група Schwarz.

Тази година във вътрешното допитване на Kaufland у нас са взели участие близо 4000 служители или 62% от имащите право да участват в гласуването. Над 84% от тях споделят, че са удовлетворени и щастливи да бъдат част от екипа на Kaufland България. 88% от участниците са посочили, че са щастливи от работата с колегите си, изградена върху доверие и лоялност. Доволни от вътрешната комуникация са 86% от респондентите, които смятат, че получават своевременно цялата информация, необходима за изпълнението на поставените задачи. Също толкова посочват, че са запознати с възможностите за развитие на уменията си на работното място, а близо 85% от запитаните се доволни от избора си на работодател. 

„Радвам се, че последователната ни работа за създаване на стимулираща среда за професионално развитие и цялостно благополучие на екипа на Kaufland дава своите положителни резултати. Непрекъснато адаптираме стратегията си за управление на човешките ресурси, така че нашите служители да имат сигурност и да се чувстват добре на работното си място. Тяхната висока оценка е най-голямото признание, че се справяме с тази задача и може само да ни мотивира да ставаме все по-добри в подкрепата и развитието на колегите ни“, коментира Милена Караилиева, директор „Човешки ресурси“ и член на УС на Kaufland България.

През 2022 година утвърждаването на работодателската марка на Kaufland България беше засвидетелствано и от множеството спечелени награди. За изминалите месеци компанията успя да грабне близо 25 отличия в най-оспорваните категории на престижни конкурси като Employer Branding Awards на b2b Media, Career Show Awards, Career Show Index 2022, True Leaders ICAP и други. В допълнение, положените усилия от страна на HR директора на компанията бяха наградени с индивидуални отличия от Employer of Choice Awards, Career Show Awards и Business Lady Awards.

Kaufland България е един от най-големите работодатели в страната с екип от близо 6 600 служители и е пазарен лидер в сектора на модерната търговия у нас. Благодарение на успешните си работодателски практики вече четири поредни години компанията е сертифицирана като Топ работодател от международния независим институт Top Employers Institute. Kaufland предлага на своя екип сигурно и стабилно работно място, конкурентно възнаграждение и широк пакет от 15 социални придобивки, постоянни обучения и възможности за кариерно развитие.

Повече за работодателската политика на Kaufland можете да научите на kariera.kaufland.bg.

Обратно към всички новини от агенциите