Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Личните ти ритуали за спокойни и пълноценни празници


Chapter 4


Личните ти ритуали за спокойни и пълноценни празници

Един от най-дългоочакваните моменти в годината настъпи – идват коледните празници. Когато годината отиде към своя край, обикновено се отдаваме на равносметка, планове за бъдещето и на коледните и новогодишни празници. С този период на годината са свързани и много надежди и очаквания – да видим близките си и да прекараме пълноценно време с тях, да им изберем най-подходящите подаръци, които да ги зарадват, да планираме и най-малкия детайл. За съжаление, всичко това е свързано с голяма доза напрежение и вместо да се насладим на празниците, понякога те ни натоварват.

Затова събрахме няколко идеи как максимално да запазиш енергията и доброто си настроение, за да можеш да ги споделиш с любимите хора по време на най-светлите празници от годината:

По-малкото е повече

Празниците предлагат изобилие от почти всичко – емоции, базари, забавления, събития, тържества и други. Тук важно е дали целиш количество или качество на изживяванията, защото в един от най-кратките работни месеци, съчетаването на всичко е голямо предизвикателство. „Умереност“ е ключова дума за пълноценни празници – подходящите жестове от сърце, безценни моменти със специалните ни хора, не на последно място и умереност при предстоящите пиршества. Тук не важи максимата „колкото повече, толкова повече“, а напротив – по-малкото може да ни донесе много повече.

Намери своя начин

Коледните празници са специален момент, в който искаме да покажем на хората около себе си колко високо ги ценим, стараем се да приключим с всички лични и служебни задачи преди края на годината и постоянно излизат нови задачи и възможности. Много лесно в този водовъртеж от събития, човек може да се отклони от предварително начертания си път или съвсем да го изгуби. Искаш да подкрепиш много благородни инициативи, които добиват по-широка гласност около празниците, искаш и да доброволстваш, а времето и възможностите ти просто не стигат, за да свършиш всичко… Това е добър момент да си припомниш, че макар годината официално да приключва, това не се отнася и за плановете ти. Отбележи инициативите, които искаш да подкрепиш, кампаниите, в които искаш да се включиш, и другите неща, за които просто нямаш време в момента и им посвети времето и вниманието си в първия удобен момент.

Най-големият подарък си ти

Макар да звучи клиширано, е напълно вярно, че любимите хора най-много биха се зарадвали на компанията ти и възможността да си създадете незабравими празнични спомени заедно. За целта, трябва да откриеш мотивацията и спокойствието, които да ти позволят да бъдеш себе си и във възможно най-добра форма. Можеш да опиташ да си „откраднеш“ малко време за любим спорт или приятно хоби. А ако графикът ти е основно в движение, дори така можеш да се презаредиш и насладиш на айс кафе ENERGY COFFEE с истински екстракти от кафе Арабика и Робуста и ултрапастьоризирано мляко, в алуминиево кенче и без консерванти. Все пак не винаги удоволствието трябва да е за сметка на съвестта.

Каквато и да е програмата ти за предстоящите празници, не забравяй, че духът им е за споделена светлина и топлина, а всичко друго са подробности!

Обратно към всички новини от агенциите