Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

BobiMX - мото магазин за екипировка и аксесоари


ДЕЛГА ЕООД - SEO агенция Ganbox


BobiMX - мото магазин за екипировка и аксесоари

В случай че ви се е налагало да търсите каски, протектори и изобщо мото екипировка, включително и части за мотори и аксесоари, със сигурност неведнъж сте се чудили на кой магазин да се спрете.

За да ви улесним максимално в избора на следващата онлайн дестинация, от която да закупите пълна екипировка за мотор и/или аксесоари, тук насочваме вниманието ви към BobiMX

Магазинът е един от лидерите в областта, а от следващите редове ще научите какъв тип мото екипировка и аксесоари бихте могли да закупите. 

Видове мото екипировка, които ще откриете в онлайн магазина на Bobi MX
В BobiMX ще откриете широка гама от продукти в категорията екипировка за мотор, отличаваща се с високо качество на изработка и достъпна цена. В каталога на магазина са налични мото екипировки за двата най-често срещани типа мото езда - мотокрос облекла и оборудване, както и екипировка за пистови мотори. 

Мотокрос екипировка от Боби МХ 


Избирате между широк спектър от продукти, предлагани в комплекти и/или поединично, изработени от текстил и/или кожа. Всякакъв вид облекло е налично в подходящите за вас размери, дизайни и функции за една наистина комфортна и безопасна езда. Основните категории мотокрос екипировка, налични в магазина на BobiMX, са: 

  • Мотокрос тениски;
  • Мото ръкавици;
  • Мото якета;
  • Ръкавици, гащеризони и други.


Налични са и специални детски серии от мото аксесоари и облекла, проектирани за нуждите на  най-малките, запалени по екстремното хоби. 

Екипировка за пистови мотори от BobiMX


Впечатление прави и специализираната мото екипировка за друг тип особено популярна езда - тази за пистови мотори. Тук разнообразието от продукти е не по-малко грабващо. Налични са мото облекла като якета, панталони, мото ботуши, ръкавици и т.н.

Широка гама от протектори за цялото тяло, в т.ч. задължителните каски, налакътници, наколенки, протектори и т.н. И в този раздел са застъпени специалните детски мото облекла и аксесоари. 

Мото аксесоари, резервни части и масла за качествената поддръжка на возилото ви
Всички видове мото аксесоари, които съвременният търсач на силни усещания на две колела може да пожелае, са достъпни на няколко клика разстояние.

Мото аксесоари


В секцията с аксесоари се включват набор от дръжки, предпазители за кормило, мото раници и чанти и много други. Представени са от водещи марки, което гарантира тяхната надеждност и дълъг експлоатационен живот.  

Части за мотори
Магазинът на BobiMX поддържа в наличност и редица резервни части за мотори за всяка част от  возилото. Тук си струва да споменем една част от тях: зъбаци и вериги, предпазни зъбаци, вериги, задвижващи аксесоари, електрически компоненти, двигателни части, компоненти за кормилото и управлението. 

Моторни масла и течности


В Боби МХ ще откриете и всички видове масла и други консумативи, от които возилото ви се нуждае. Налични са масла за различните видове двигатели, охладителни течности, трансмисионни масла и други. Тук можете да се сдобиете още с различни консумативи за спирачната система, за поддръжката и почистването. 

Ако търсите добре зареден специализиран магазин за мото екипировка, аксесоари и поддръжката на возилото си, с избора на Боби МХ няма да сгрешите. 

 

Обратно към всички новини от агенциите