Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

ZAG Zodiak - нишови парфюми на достъпни цени


ДЕЛГА ЕООД - SEO агенция Ganbox


ZAG Zodiak - нишови парфюми на достъпни цени

Търсите ли надежден магазин, който може да ви предложи нишови и маркови парфюми с високо качество на достъпни цени? Представяме ви ZAG Zodiak - водещ бранд в областта на козметиката с фокус върху наливните парфюми и парфюмерийни продукти.

Какво отличава нишовите парфюмерийни продукти от останалите видове парфюмни води? Какво прави Zag Zodiak предпочитан бранд за такъв тип козметика? На тези въпроси отговаряме в следващите редове. 

Какво отличава нишовите парфюми на ZAG Zodiak от останалите видове парфюмни продукти?


Терминът нишови парфюми произлиза от френската дума “niche” (ниша). Предложенията за нишови парфюми на Заг Зодиак се отличават със своя сложен и продължителен производствен процес. Той е основан на старите парфюмерийни традиции, които се различават драстично от практиката на масовото парфюмно производство. 

Набор от уникални съставки и интересни комбинации за вашия уникален стил 
Значителна е разликата между нишовото и серийно производство на този тип козметика. Нишовите парфюмни води се основават на иновативни и интересни комбинации от аромати и съставки, които ги правят уникални по рода си. Със своето интензивно и примамливо ухание нишовите парфюми са изключително трайни и допринасят за подчертаването на вашия индивидуален стил. 

Лукс и достъпна цена в едно 


Нишовите парфюми могат да бъдат определени като истински шедьоври в своя сегмент. Качествата им съчетават едновременно лукс, креативност и сравнително достъпна цена. 

Парфюмерийно производство грижа за природата 
В допълнение, брандът използва стилни бутилки, предназначени за многократно наливане с парфюмна вода и последваща употреба. Съставките и парфюмите им не се тестват върху животни и се произвеждат съгласно изискуемите норми за гарантиране на 100% безопасност.

Дори и да не знаете “тайната” им рецепта за създаване, със сигурност ще останете пленени от аромата им, който понякога е мек и нежен, друг път: интензивен и тежък. За да изберете този сред тях, който най-много ви допада. 

Защо ZAG Zodiak е отличен избор за покупка на дамски и мъжки парфюмни води? 


ZAG Zodiak разполага с богат продуктов каталог от наливни парфюми и парфюмерийни продукти, подходящи за дами, господа, включително и унисекс аромати. Всички те са създадени от от висок клас суровини и аромати с френски произход. 

Вече над 20 години брандът произвежда в район в близост до Розовата долина на България. В портфолиото на марката влизат качествени популярни аромати, отличаващи се с траен и наситен аромат и достъпна цена. 

Заг Зодиак предлага само специално разработени и подбрани аромати за ценителите на качествените парфюми. Предложенията им са селектирани съобразно актуалните тенденции в областта у нас, а и в глобален план. По този начин брандът ви осигурява достъп до най-уханните, нежни и стилни аромати, които да подчертаят индивидуалния стил на дамите и господата. 

Направете оригинален подарък за себе си и/или за своите близки


Ако искате да подарите история с уникални ароматни нотки и интересни комбинации, доверете се на утвърдена марка наливни парфюми като Заг Зодиак. Освен широка гама от парфюмни продукти, в портфолиото на марката ще намерите още: 

  • Парфюмни балсами за тяло;
  • Парфюмни душ гелове;
  • Парфюмни сапуни;
  • Ароматни и нежни автършейфове;
  • Качествени флорални води за ценители. 


Всичко това, отличаващо се с ненадминато качество и достъпна цена. 

 

Обратно към всички новини от агенциите