Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Тайните на алхимията на красотата – открий ги с новите пакети на Derma-Act


ДЕЛГА ЕООД - SEO агенция Ganbox


Тайните на алхимията на красотата – открий ги с новите пакети на Derma-Act

Мечтата на всяка жена от векове е вечна младост и красота, а днес има достатъчно възможности така желаното подмладяване да стане реалност с помощта на различни иновативни методи. 

Ако ви притеснява кожен проблем, специалист дерматолог може да ви насочи към съответната терапия или процедура. А със своите нови пакети Derma-Act ви предлага да откриете тайните на алхимията на красотата. С всеки един от тях ще решите различни проблеми, но с всички ще получите отлични резултати, за което ви гарантират специалистите от клиниките.

В зависимост от желанията ви и преценката на опитен дерматолог, може да се възползвате от процедурите, включени в различните пакети за красота:

 Precious
Това е пакет за всеки, пожелал дълбочинно почистване на кожата и премахване на всякакви несъвършенства като зачервявания, белези и фини линии. Към него се отнасят:

Genesis – лазерна технология за повлияване върху розацея, акне и белези от него, също и фини линии;

Микродермабразио – апаратна процедура за отстраняване на пигментации и за изравняване на тена.

 Cleo
Промопакетът е базиран на Palomar и PRP – две процедури за лице, които се допълват взаимно.

Palomar Icon третира фини линии и бръчки и като апаратна технология е сред най-ефективните в света;

PRP терапия – чрез извличане на кръвна плазма и инжектиране в третираните зони се постига по-плътна и гладка кожа, както и по-стегнат контур.

 Apollo
Всеки, който търси цялостен рисърфисинг на кожата на лицето си, може да го постигне с този промопакет, който включва:

 
СО2 – чрез аблативния лазер се отстранява увредена кожа, в резултат на което се стимулира процесът на регенерация, постига се подмладяване и стягане;

Микронидлинг – образуването на колаген се стимулира по механичен начин, като с помощта на фини иглички се съдейства да се образуват микроскопични каналчета в епидермиса.

Prestige
С процедурите в пакета се постига траен антиейдж ефект с помощта на иновативни лазерни технологии.

PisoSure Pro – с пикосекундния лазер от ново поколение се третират успешно фини линии и бръчки, изглажда се неравномерен тен и се премахват пигментации и татуировки;

Фотоподмладяване (IPL) – чрез тази технология, представляваща оптимизирана пулсираща светлина, се подобрява значително цялостния вид на кожата. Поради неинвазивния си характер е идеален начин да се намали хиперпигментацията, кожни проблеми като розацея и др.

 Royal
Пакетът е изключително подходящ при отпусната кожа със загуба на еластичност. Включва процедурите:

HIFU – високочестотен ултразвук за стягане на определени зони. Това е алтернатива на оперативния фейслифтинг и работейки в дълбочина, не нарушава целостта на кожата или подкожната тъкан;

Скинбустер Saypha RICH, представляващ хиалуронова киселина, която се инжектира с цел хидратация за продължително време и засилване на лифтинг ефекта след HIFU.

Независимо дали се оплаквате от кожен проблем, или желаете вашата зряла кожа да придобие по-младежки вид, потърсете информация за дерматолог София. Открийте клиниките Derma-Act и ги посетете в столицата на бул. „Черни връх” 150 и „Папрат” 6В, за да се възползвате от пакетите за красота. Грижата за кожата е достъпна, а алхимията на красотата ще открие пред вас тайните си.

Обратно към всички новини от агенциите