Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

„BENU - моят здравен експерт“ вече и в България


All Channels Communication Group


„BENU - моят здравен експерт“ вече и в България

Богат асортимент и консултация с магистър-фармацевт до час са само                    няколко от предимствата на новата онлайн аптека
  
От 1-ви ноември една от най-големите фармацевтични вериги в Европа – BENU, влиза на българския пазар като онлайн аптека. 
Митичната птица BENU e предшественик на птицата Феникс и е символ на живота, енергията и регенерацията.
BENU идва в България с мисията да зададе европейско ниво в обслужването и грижата за здравето на българското население. Целта на BENU е да бъде винаги наблизо като доверен здравен експерт за цялото семейство, да даде професионална консултация и добър съвет. 
Онлайн аптека www.benu.bg ще предлага широка гама от хранителни добавки, лекарства без рецепта, козметика и медицински продукти. Над 7000 артикула, обособени в категории могат да бъдат намерени бързо и лесно, а платформата, изградена по европейски стандарти прави пазаруването удобно и приятно.
Лечение и здраве, витамини и хранителни добавки, здравословно хранене, чайове и билки, козметика, красота и лична хигиена, са малка част от категориите, предлагани в онлайн аптеката. Специално внимание е отделено за майките и грижите за техните деца, работещите жени и всеки, който има нужда от продукт или консултация. Посетилите www.benu.bg ще имат възможността да избират и измежду атрактивни отстъпки, а в допълнение към това - доставката при покупка над 50 лева е безплатна.
Онлайн аптеката ще предлага лични консултации с дипломирани фармацевти и препоръка при избора на козметични и медицински продукти. Консултацията със специалист може да бъде получена чрез онлайн запитване в рамките на един час, като не е обвързана с покупка. Милиони европейци ежедневно се доверяват на здравната експертиза на BENU.  
BENU ще донесе европейското качество на фармацевтичните услуги, които всеки българин заслужава. BENU – вече Вашият здравен експерт на www.benu.bg!
 

Обратно към всички новини от агенциите