Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

17 години устойчива грижа


Фондация Сийдър


17 години устойчива грижа

Благотворителен бал на фондация „Сийдър” в подкрепа на деца и млади хора в неравностойно положение 

На 29 октомври 2022 г. за 17-та поредна година фондация „Сийдър“ събира дарители, приятели и поддръжници, които да подкрепят каузата на организацията по време на традиционния и благотворителен бал

От създаването си през 2005 г. организацията работи последователно за осигуряване на по-добра грижа и качество на живот на деца в неравностойно положение в България. За тези 17 години децата, за които фондация „Сийдър“ пое грижа, пораснаха и станаха възрастни хора. Но организацията продължава да следва първоначалната си мисия и да спомага за промяна на обществените нагласи към хората в неравностойно положение, за промяна на държавните политики в социалната сфера, за осигуряване на достоен живот и качествена грижа за онези, които се нуждаят от подкрепа през целия си живот. 

Благотворителният бал на „Сийдър“ е едно от събитията, с помощта на които организацията успява да набере средства за осигуряване на качествена грижа за децата и възрастните, за специализирани терапии, от които се нуждаят те, за образователна подкрепа, летни лагери и др. Събитието се реализира с помощта на спонсори и партньори, а това позволява всички набрани средства по време на благотворителния бал да бъдат инвестирани в директната работа с децата и младите хора в деветте центъра, които фондацията управлява.

Домакин на благотворителния бал ще бъде хотел Хаят, а като водещ на програмата безвъзмездно се включва актьорът и режисьор Благой Бойчев. По време на вечерта гостите ще имат възможност да участват в специален благотворителен търг, чрез който да подкрепят конкретна нужда – летен лагер, специализирана люлка за деца с увреждания, конна терапия за деца и млади хора с тежки физически и интелектуални увреждания, лекарства, транспорт до училище, материали за арт терапия и други. 

По традиция на събитието ще има благотворителна игра, а наградите за нея са осигурени безвъзмездно от партньорите на организацията: Концертен комплекс България и Софийска филхармония, Винарска изба „Боровица“, Магазин „Дар от боговете“, Dabov Specialty Coffee, Amuse Bouche, Sircrow, Жирокоптер България, Sail with me BG, хотел Гела и Смайлка Фотографи.

Спонсори на събитието са CMS София, Фондация „Комунитас“, Фондация „Америка за България“, Dundee Precious Metals, AG Capital.

Медийни партньори на събитието са: БНР, Дарик Радио, Капитал, Дневник, Mediapool.bg, Успелите.

Обратно към всички новини от агенциите