Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

„5 ефикасни начина за оптимизация на маркетинговия бюджет“ — безплатен уебинар от Ringostat


Ringostat


„5 ефикасни начина за оптимизация на маркетинговия бюджет“  — безплатен уебинар от Ringostat

Научете за по-малко от час как да намалите с до 30% разходите за привличане на клиенти и да увеличите продажбите си 

На 14.10.2022 г. от 11.00 ч. ще се проведе безплатно онлайн събитие, което ще помогне на бизнеса да разпредели правилно своя бюджет и да привлече повече клиенти за същите или по-малко пари. Можете да се запишете за уебинара и да прочетете повече за него на сайта.

За по-малко от 60 минути участниците в уебинара ще научат:

  • как да изследват невидимите рекламни източници;
  • как да чуят какво казват клиентите;
  • как да започнат подготвени разговор с всеки потребител, дори да не го познават;
  • как да реагират на клиентски заявки по-бързо, отколкото всъщност могат.

Организатор на събитието е международната компания Ringostat, която разработва решения за телефония, възможност за обратно повикване и проследяване на обажданията, както и цялостен анализ за увеличаване на продажбите. Чрез комбиниране на информация от различни услуги в една екосистема, Ringostat дава данни на търговците за подобряване на ефективността на рекламата и им помага да сключват повече сделки като запазят или дори намалят бюджета за маркетинг. 

За кого ще е полезен този уебинар?

  1. За всички маркетолози, които искат да се научат как да оптимизират бюджета си.
  2. За всички маркетинг мениджъри и ръководители на екипи, които искат да намалят разходите за привличане на клиенти;
  3. За всички изпълнителни директори и предприемачи, които искат да разберат как да увеличат печалбите си без допълнителни средства за реклама.

Лектор на уебинара ще бъде Михаил Григоров, Business Development Manager Ringostat България. Той отговаря за разрастването на компанията у нас. 

„Една от основните цели на Ringostat е не само да помогне на компаниите у нас да привлекат клиенти и да сключат повече сделки, а и да им съдейства да разберат в детайл потребностите на аудиторията. Искаме бизнесът да може пълноценно да задоволи нуждите на потребителите си“, споделя Михаил Григоров, Business Development Manager Ringostat България. „Затова сме приели за лична кауза да покажем чрез примери от практиката как е възможно това - като едновременно, вместо да увеличаваме бюджета за маркетинг, го оптимизираме и намалим с близо една трета.“

След края на събитието участниците могат да зададат въпроси на Мишо и да получат полезни съвети на практическа основа. Освен това всеки, който се е регистрирал, ще получи видеозапис на уебинара на пощата си.

Ringostat е част от Netpeak Group — компании, фокусирани върху предоставянето на дигитални маркетингови услуги и технологични решения както за бизнеси, така и за индивидуални потребители.

На пазара е от 2013 г., като помага на търговци от 77 ниши, а над 1300 бизнеси се доверяват на услугите ѝ. Платформата вече е достъпна и в страната ни, като сред доволните клиенти е официалният вносител на Peugeot за България. С помощта на Ringostat от компанията регистрираха увеличаване на броя на конверсиите и увеличаване на броя на потенциалните клиенти с 50%.

Последвайте линка, за да станете част от събитието. 

Обратно към всички новини от агенциите