Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Първата българска естествено опушена морска сол на фермерския пазар на Lidl този уикенд


d:istinkt


Първата българска естествено опушена морска сол на фермерския пазар на Lidl този уикенд

Посетителите избират от любими родни вкусове и разнообразни есенни плодове и зеленчуци 

29.09.2022 г., гр. София. Есенни предложения за всяка трапеза, богат избор на родни продукти и първата българска опушена морска сол ще предложи на клиентите си следващият фермерски пазар, с които Lidl подкрепя малките регионални производители. Този уикенд, от 30 септември до 2 октомври, между 10.00 и 19.00 часа, на паркинга пред магазина на бул. „Царица Йоанна" № 20, кв. Люлин 9, жителите на столицата ще могат да намерят множество качествени родни продукти на едно място. 

Интересно предложение несъмнено ще бъде първата българска естествено опушена морска сол, създадена от търновския производител “Кристъл Стоун” ЕООД. Всички техни продукти се приготвят по автентична технология, като при процеса на опушване се използва внимателно подбран бленд от няколко вида дървесина. Това гарантира характерните цвят и мирис на опушената сол, която е перфектен завършек на салати, гарнитури, ястия с риба, месо и зеленчуци. 

По време пазара посетителите ще могат да се насладят и на ароматни ябълки и  круши от градините на фермера Георги Сотиров от с. Веринско и да изберат измежду богатата гама от билкови тинктури на „Билка чудодейка“ от гр. Пазарджик за по-силен имунитет през идните месеци. Любителите на зимнината ще имат възможността да закупят вкусни домати от Стоян Ласков от благоевградското с. Михнево, а известният със своето участие във “Фермата” пчелар Яни Андреев от с. Козлец ще представи мед и пчелни продукти собствено производство, както и сладко грозде от семейния си лозов масив.

Два пъти месечно, до ноември включително, столичани и гости на града ще могат да преоткрият автентичния вкус на представяната на тези пазари българска продукция. 

За Лидл България 

Lidl е най-голямата верига магазини за хранителни стоки в Европа. Част e от немската Schwarz Gruppe и присъства в 31 държави. В България Lidl стартира своята дейност през 2010 г. Днес компанията има 111 магазина в 50 града и над 3700 служители. Предимствата на специфичния бизнес модел, широката гама продукти с оптимално съотношение качество-цена и въвеждането на редица иновативни практики и модели, наложиха Lidl в България като смарт дискаунтър, предлагащ високо качество на добра цена, и компания, която подхожда честно, отговорно, с мисъл и грижа за своите клиенти, служители и партньори.

Обратно към всички новини от агенциите