Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Петъчната игра на Yettel през септември крие отстъпки за устройства и почивки


d:istinkt


Петъчната игра на Yettel през септември крие отстъпки за устройства и почивки

Този месец мобилното приложение на оператора идва с намаления до 20% на смарт джаджи и богат списък от изненади за пътувания 

 

София, 23 септември  2022 г. През септември петъчната игра в приложението на Yettel крие отстъпки до 20% за разнообразни устройства и намаления за есенни пътешествия. В последния ден от работната седмица клиентите на оператора могат да си подарят приятни изненади, като влязат в апликацията и изтрият скреч картата, която могат да достъпят през банер на началния екран в приложението. Те ще разберат веднага дали печелят отстъпка за смартфони или смарт часовници, фитнес гривна, тонколонка, отстъпка за резервация или за пазаруване на разнообразни продукти от ozone.bg, както и възможност за кешбек в платформата на Booking. 

Късметът на участниците ще им отреди дали ще грабнат 11% намаление при резервация на нощувка в някои от комфортните хотели на „Шарлопов груп“ или 10% при ползване на кола под наем от rentalcars.com. „Петък с Yettel” прави възможностите за посещение на атрактивни дестинации още по-близо с 4% кешбек при резервация с booking.com. Различни нива на отстъпка за отделни категории продукти в сайта ozone.bg също са част от богатия списък с изненади. Допълват го изкушаващи оферти за различни устройства в онлайн магазина на оператора. Сред тях са промокодове за 20% намаление за Nokia G11, HUAWEI Sound Joy, HUAWEI Watch Fit 2, както и за комплект от смартфон MOTOROLA Edge 20 5G Black с неуморния робот за почистване Lenovo E2. 

Друга привлекателна награда на фокус през септември е XIAOMI Redmi Watch 2 Lite, за който  може да бъде спечелено намаление от 15%. За любителите на активния начин на живот „Петък с Yettel” е подготвил промокод с 10% отстъпка и на смарт часовника SAMSUNG Galaxy Watch5 44mm LTE, с който ще могат да следят максимално ефективно здравния си статус – от ЕКГ до телесни мазнини. 

„Петък с Yettel“ е само една от функциите на мобилното приложение, което подобрява потребителското преживяване. Сред другите предимства на апликацията са лесното управление и следене на личните мобилни услуги, плащане на сметки, както и получаване на актуални новини и промоции.

Повече информация за играта и нейните условия можете да откриете тук.

 

За Yettel:

Yettel е новият телекомуникационен бранд на PPF Telecom Group, въведен през 2022 г. за пазарите в България, Сърбия и Унгария. Поставяйки клиента на първо място, мисията на Yettel в предоставянето на свързаност и дигитални услуги е ясна: да помага на хората да постигнат баланс в живота.

Yettel България, част от PPF Group, е телекомуникационна компания, предоставяща свързаност на над 3 милиона потребители с хора, устройства и бизнеси. До март 2022 г. компанията присъства на българския пазар като Теленор България. 

През 20-годишната си история на българския пазар компанията изгради силна репутация на пионер в областта на безжичните мрежи и отвъд тях, като стартира първата търговска 4G мрежа в България през 2015 г., първата VoLTE услуга през 2018 г. и проправи пътя за развитието на 5G с първия тест на 5G мрежа в страната. Водещият в сектора подход на Yettel към инфраструктурата спечели пет последователни сертификата Best in Test, присъдени от световната организация umlaut, която определя златния стандарт в сектора.

Днес Yettel България има повече от 1800 служители, разполага с над 180 магазина за продажба на дребно, а мобилната й мрежа покрива над 99% от населението на България.

За повече информация, моля, посетете: Yettel.bg.

 

За PPF Telecom Group:

PPF Telecom Group е водещ телекомуникационен доставчик, който оперира на пет пазара в Централна и Югоизточна Европа (България, Чехия, Унгария, Сърбия и Словакия), където предлага мобилни, фиксирани услуги, пренос на данни и интернет телевизионни услуги. Групата има 18,3 млн. мобилни клиенти, 12 000 служители и 1,4 млрд. евро печалба преди данъци, лихви и амортизации (EBITDA) към 2020 г.

www.ppftelecom.eu

 

Yettel България  

Отдел „Корпоративни комуникации“ 

+359 898401400

pr@yettel.bg

Обратно към всички новини от агенциите