Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Остават десет дни за спечелване на 1 от 500 лаптопа с Lidl Plus


d:istinkt


Остават десет дни за спечелване на 1 от 500 лаптопа с Lidl Plus

До 2 октомври потребителите могат да спечелят още и отстъпки за продукти „Родна стряха“

21.09.2022 г., гр. София Учебната година стартира, но възможността да спечелите един от 500 лаптопа през мобилното приложение Lidl Plus все още продължава. До края на месец септември, всеки който пазарува за минимум 20 лв. и маркира приложението Lidl Plus на каса, получава една точка. При събрани 4 точки и потвърдено участие, играе в томбола за 1 от 500 лаптопа HUAWEI MateBook D 15 с инсталиран Windows 11 и Office 365 Personal пакет.

Ограничение в броя регистрации за томболата няма, а последното теглене ще бъде на 3 октомври. Победителите ще бъдат обявени в приложението и на страницата www.lidl.bg/laptop.

И чрез тази своя активност Lidl помага на родителите в подготовката за новата учебна година, а на малките мечтатели – да бъдат винаги готови за нови предизвикателства. За това допринася и голямото разнообразие от качествени принадлежности за училище и детски текстил, които веригата предлага. По този начин Lidl пести време на своите клиенти, като предлага всичко необходимо на едно място, с доказано качество и на оптимално добра цена.

Възможностите за спечелване на награди през Lidl Plus не свършват дотук. Всеки ден, до 2 октомври, потребителите на мобилното приложение могат да „завъртят“ и специалната рулетка, която дава отстъпки за любимите продукти „Родна стряха“, произведени от български производители. При всяко пазаруване и след маркиране на приложението на каса, потребителят ще види прозорец с възможността да завърти рулетка и да спечели награда. Без значение от сумата, всеки сканирал има възможност да участва и да спечели отстъпка за продукти от обичаната марка на веригата и да се наслади на техния автентичен роден вкус и отлично качество

За Лидл България 

Lidl е най-голямата верига магазини за хранителни стоки в Европа. Част e от немската Schwarz Gruppe и присъства в 31 държави. В България Lidl стартира своята дейност през 2010 г. Днес компанията има 111 магазина в 50 града и над 3700 служители. Предимствата на специфичния бизнес модел, широката гама продукти с оптимално съотношение качество-цена и въвеждането на редица иновативни практики и модели, наложиха Lidl в България като смарт дискаунтър, предлагащ високо качество на добра цена, и компания, която подхожда честно, отговорно, с мисъл и грижа за своите клиенти, служители и партньори.