Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Yettel започва предварителна продажба на най-новите модели от серията Nova на Huawei


d:istinkt


Yettel започва предварителна продажба на най-новите модели от серията Nova на Huawei

Nova 10 и nova 10 pro могат да бъдат поръчани от днес до 2 октомври в комбинация с FreeBuds Pro 2.

София, 20 септември 2022 г. Малко след официалното представяне на новата серия HUAWEI nova 10, Yettel стартира кампания по предварителната продажба на двата смартфона, включени в нея. От днес Huawei nova 10 и Huawei nova 10 Pro могат да бъдат поръчани предварително в комплект с безжичните слушалки FreeBuds Pro 2. Десетото поколение nova наследява концепцията на серията -  иновативен дизайн и отлична изработка. Моделите са базирани на класическия Star Orbit Ring дизайн.

HUAWEI nova 10 Pro разполага и с първата в индустрията предна камера с мигновен автофокус - Instant AF с Quad Phased Detection (QPD). В сравнение с обикновен обектив с автофокус, той обещава 30% увеличение на скоростта на фокусиране, което значително подобрява разделителната способност на широкоъгълни изображения със 119%. Nova 10 Pro идва с двойна предна камера. Единият обектив от фото-системата включва първата в индустрията предна 60MP ултраширока камера с автофокус, поддържаща 100-градусово поле на заснемане и 4K видео, с отлична разделителна способност и светлочувствителност. В допълнение, втората предна 8-мегапикселова портретна камера за близък план, отново първа в индустрията, поддържа 2X оптично увеличение и до 5X цифрово увеличение.

Основната камера на HUAWEI nova 10 Pro е оборудвана с 50MP Ultra Vision Photography.  Тя използва цветния филтър RYYB на Huawei, който, в сравнение с обикновен сензор, увеличава приема на светлина с 40 процента. Същевременно моделът поддържа 100W HUAWEI SuperCharge и е оборудван с новия Turbo Mode, който спомага за моментално зареждане. Необходими са само 10 минути, за да заредите телефона до 60% и 20 минути  за пълно зареждане.

HUAWEI nova 10 е още по-тънък и по-лек, с дебелина от 6,88 мм и тегло 168 гр, с които постига баланс между производителност и лесен и удобен за захващане дизайн.

Той също разполага с изключително бързо зареждане с мощност 66W. Освен това смартфонът може да се похвали с първата в индустрията 60 МР селфи камера. Серията nova 10 включва и Petal Clip - приложение за създаване на видео с едно щракване, което включва motion фотография, видео стабилизиране, цветна градация, аудио извличане и технологии за редактиране за висококачествена влог продукция.

50 MP Ultra Vision камера на моделите поддържа и Instant AF с QPD и технология за нулево забавяне на затвора (ZSL), която предлага идеални резултати при снимане в среда с ниска осветеност и поддържа функцията AI Snapshot за заснемане на всеки момент и спомен. Технологията XD Fusion подобрява резултатите от мобилната фотография за всеки възможен сценарий – при предно или задно осветяване и снимки с висок динамичен обхват (HDR) за постигане на деликатни боке ефекти, помагайки на потребителите да заснемат ясни и висококачествени портрети в близък план.

Huawei nova 10 се предлага за 459,99 лв. в брой / 22,99 лв. на мес., а Huawei nova 10 Pro за 659,99 лв. в брой / 32,99 лв. на мес., с план Total Max 59.99 за 24 месеца, в комплект с FreeBuds Pro 2 до 3 октомври, когато започват продажбите в магазинната мрежа и онлайн.

FreeBuds Pro 2 са разработени съвместно с Devialet и са с отлично активно шумоподтискане,  както за слушане на музика, така и при разговори. Устойчиви са на вода и пръски, по стандарта IP54, съвместими са с Android и iOS, поддържат автоматично превключване между две устройства и се характеризират с дълъг живот на батерията - до 4 часа възпроизвеждане и общо 18 часа с кутията за зареждане, с включено активно шумопискане, и до 6,5 часа слушане и общо 30 часа с кутията за зареждане, при изключено.

Повече информация за най-новите модели от серията nova на Huawei вижте тук!

За Yettel:

Yettel е новият телекомуникационен бранд на PPF Telecom Group, въведен през 2022 г. за пазарите в България, Сърбия и Унгария. Поставяйки клиента на първо място, мисията на Yettel в предоставянето на свързаност и дигитални услуги е ясна: да помага на хората да постигнат баланс в живота.

Yettel България, част от PPF Group, е телекомуникационна компания, предоставяща свързаност на над 3 милиона потребители с хора, устройства и бизнеси. До март 2022 г. компанията присъства на българския пазар като Теленор България. 

През 20-годишната си история на българския пазар компанията изгради силна репутация на пионер в областта на безжичните мрежи и отвъд тях, като стартира първата търговска 4G мрежа в България през 2015 г., първата VoLTE услуга през 2018 г. и проправи пътя за развитието на 5G с първия тест на 5G мрежа в страната. Водещият в сектора подход на Yettel към инфраструктурата спечели пет последователни сертификата Best in Test, присъдени от световната организация umlaut, която определя златния стандарт в сектора.

Днес Yettel България има повече от 1800 служители, разполага с над 180 магазина за продажба на дребно, а мобилната й мрежа покрива над 99% от населението на България.

За повече информация, моля, посетете: Yettel.bg.

 

За PPF Telecom Group:

PPF Telecom Group е водещ телекомуникационен доставчик, който оперира на пет пазара в Централна и Югоизточна Европа (България, Чехия, Унгария, Сърбия и Словакия), където предлага мобилни, фиксирани услуги, пренос на данни и интернет телевизионни услуги. Групата има 18,3 млн. мобилни клиенти, 12 000 служители и 1,4 млрд. евро печалба преди данъци, лихви и амортизации (EBITDA) към 2020 г.

www.ppftelecom.eu

 

Yettel България  

Отдел „Корпоративни комуникации“ 

+359 898401400

pr@yettel.bg