Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Ringostat отбелязва Call Tracking Day и раздава подаръци


Ringostat


Ringostat отбелязва Call Tracking Day и раздава подаръци

Новите клиенти на компанията за виртуална телефония, обратно повикване и проследяване на обажданията могат да ползват с до 30 % по-изгодно продуктите и услугите ѝ

За седма поредна година от международната компания Ringostat отбелязват Call Tracking Day и предлагат на клиентите си свързване с платформата си с до 30 % по-изгодно през септември. Условията на акцията можете да намерите на сайта.

Ringostat предоставя проследяване на обаждания, виртуална телефония и end-to-end анализ и е част от Netpeak Group. Компанията е на пазара от 2013 г., работи с търговци от 77 ниши и на услугите ѝ се доверят над 1000 бизнеса. Платформата вече е достъпна за клиенти и у нас, като сред доволните потребители е официалният дилър на Peugeot за България.


„Харесваме Ringostat, защото е лесен за употреба. Платформата има вградени решения за интеграция и техническа поддръжка от най-високо ниво. Като потребител харесвам и прозрачността, с която работи Ringostat. Ако има някакви временни затруднения, се говори открито за това.” - споделя Петко Петков, Digital Manager Sofia France Auto. „Много сме доволни от резултата от сътрудничеството и съм сигурен, че в бъдеще ще получаваме още повече квалифицирани лийдове. Затова планираме да свържем Ringostat и за другите ни автомобилни марки.”

Тази година Ringostat предоставя с до 30 % по-изгодно виртуална телефонна централа, обратно повикване и проследяване на обажданията. Предложението важи за всички фирмени продукти.

  • Виртуалната телефонна централа ще ви позволи да изградите търговския отдел на вашите мечти. С нейна помощ ще можете да се обаждате от всяка точка на света - необходими са само лаптоп с достъп до интернет и слушалки. С виртуална PBX вашите служители ще могат да обработват повече разговори и да сключват повече сделки.
  • Обратното повикване ще увеличи конверсията на вашия сайт. И ще ви позволи да получите 10-30% повече обаждания със същия трафик.
  • Проследяването на обажданията ще покаже от какъв източник, канал, кампания и ключова дума се обажда всеки клиент. Ще ви помогне да научите как да оптимизирате рекламите си, така че да генерирате повече потенциални клиенти за същите или по-малко пари.


Данните на Ringostat са възможно най-точни — платформата е технически партньор на Google. Актуализациите са регулярни и безплатни за всички потребители, като Ringostat разполага и с интерфейс на български език. Клиентите получават помощ от техническата поддръжка в рамките на 2 минути, а свързването с виртуална телефонна централа става само за 1 работен ден със стандартни настройки.

 

Обратно към всички новини от агенциите