Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Джейми Кук обяви ръководния състав на Warner Bros. Discovery в региона


All Channels Communication Group


Джейми Кук обяви ръководния състав на Warner Bros. Discovery в региона

След назначаването му за генерален мениджър на Warner Bros. Discovery Централна и Източна Европа (CEE), Прибалтика, Близкия изток, Средиземноморието и Турция (CEE MENAT) през юни, днес Джейми Кук обяви своя ръководен екип, който ще управлява бъдещето на бизнеса в държавите от CEE MENAT, както и платените телевизионни мрежи и творческата агенция в държавите от EMEA.

Джейми Кук заяви: “Прекарах последните няколко седмици, опознавайки ключовите лидери в нашия обединен бизнес и исках да науча колкото се може повеч за тях, за да взема най-добрите решения за нашите структура и стратегия в бъдеще. Имайки предвид какъв голям и комплициран регион сме, е много мотивиращо да видим, че имаме толкова много талантливи и квалифицирани хора във всички области. Ето защо, имам удоволствието да обявя днес моя ръководен екип, който, заедно със съответните си екипи, ще ме подкрепят в развитието на бизнеса на Warner Bros. Discovery в нашия регион.”

Рони Пател ще е отговорен за управлението на „Лицензиране на съдържаие“ (Content Licensing) за региона  и Северните страни.

Андрей Григореску ще е отговорен за „Реклама и продажби“ (Ad-Sales) за региона.

Кристина Валасутеан ще е отговорна за „Бизнес развитие“ (Business Development) и „Дистрибуция“ (Distribution) в Румъния, Унгария, Чехия и Словакия.

Кенечи Белушевич ще е отговорен за „Бизнес развитие“ (Business Development) и „Дистрибуция“ (Distribution) в региона Югоизточна Европа (България Сърбия, Хърватия, Босна и Херцеговина, Черна гора, Република Северна Македония, Словения, Албания), Прибалтика (Латвия, Естония и Литва), ОНД (Армения, Азербайджан, Казахстан, Беларус, Молдова, Узбекистан, Украйна, Киргизстан, Грузия, Таджикистан и Туркменистан), Средиземноморието (Гърция, Малта и Кипър), Израел и ще завежда “Развитие на комерсиалните спортове“ (Commercial Sports Development) за региона.

Франческо Перта ще е отговорен за „Бизнес развитие“ (Business Development) и „Дистрибуция“ (Distribution) за  Близкия Изток и Северна Африка, и Турция.

Григори Лавров ще е отговрен за „Търговски маркетинг“ (Trade Marketing) в региона и „Управление на каналите“ (Channel Management) за TLC и DMAX в Турция и Fatafeat в Близкия Изток.

Лий Хобсс ще е отговорен за развитието на „Платени ТВ канали в EMEA“ (включително Discovery Channel, TLC, HGTV и ID каналите), и ще поеме отговорността за новия облик на творческата агениця EMEA WBD Creative Agency, обслужваща огромен диапазон от телевизионни съдържание и марки.

Мабели Брейнс ще е отговорна за „Комуникации“ (Communications) в региона и Платеите ТВ мрежи в EMEA.

Обратно към всички новини от агенциите