Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Телевизорите на LG предлагат забавление и по-добър живот у дома


„МЕДИА МАРКС” ЕООД


Телевизорите на LG предлагат забавление и по-добър живот у дома

Една от основните тенденции в потребителската електроника е „персонализираното потребителско изживяване“, на което собствениците на LG телевизори могат да се наслаждават всеки ден, благодарение на изобилието от удобни, персонализирани функции и лайфстайл услуги, достъпни на webOS платформата на LG.

 

От стартирането си през 2014 г., webOS продължава да се развива, предлагайки подобрена функционалност, услуги и опции, с всяка нова актуализация и версия. Най-новият потребителски интерфейс на webOS прави телевизорите LG от 2021 г. и 2022 г. най-добрите центрове за домашно забавление – способни са да осигурят непрекъснато нарастващ брой лайфстайл приложения, по-лесен достъп до препоръки благодарение на новостартиралия Life’s Good Hub и мобилна интеграция с безпроблемно излъчване на съдържание.


С подобрената си способност да насочва потребителите в дългия списък от предлагани услуги, новият начален екран на webOS вече включва секцията Life’s Good Hub, където потребителите могат да открият някои от най-новите лайфстайл приложения с натискане на един бутон. Лайфстайл разделът предоставя подбрана селекция до 15 приложения, съсредоточени върху подобряването на живота в дома на теми като фитнес, здраве или това да останем свързани. Новата функция спестява време и позволява на потребителите да намерят услуги, подходящи за техните специфични вкусове и предпочитания, като „подбира“ най-подходящите приложения от приблизително 2200-те налични в момента на платформата LG webOS.

 

Друг важен детайл е мобилното изживяване и съвместимостта на различните устройства. Приложението ThinQ на LG е актуализирано, за да улесни излъчването на съдържание от мобилни устройства към LG телевизори. Потребителите ще се насладят на възможността да превключват от гледане на мобилния си телефон към гледане на телевизора, възпроизвеждайки съдържание от различни източници, включително и от основните стрийминг услуги - LG Channels и LG Fitness.

Новото лайфстайл съдържание, което LG продължава да предоставя на платформата webOS, показва, че компанията разбира и оценява начините, по които нуждите и животът на потребителите са се променили в последно време. Пример за това е RemoteMeeting: лесно за използване решение за видеоконференции, създадено с мисъл за работещите от вкъщи и тези, които искат да прекарат повече време с приятелите и семейството си. Настройването на приложението на LG телевизорите е бързо и лесно, тъй като не изисква връзка с лаптоп или компютър. 

В съвременния свят грижата за себе си е също толкова важна, колкото и възможността за свързване с другите. Ето защо най-новите телевизори на LG поддържат приложения като Insight Timer. Популярното приложение за медитация е създадено да помага на потребителите да се борят с безпокойството, стреса и лошото качество на съня чрез набор от ободряващи и релаксиращи практики.

Фитнесът също е ключов компонент за добро здраве, поради което най-новите телевизори на LG предлагат няколко приложения, които могат да помогнат на потребителите да превърнат всекидневните си в места за тренировки. Приложението 305 Fitness включва ободряващи тренировки с танци и музика от DJ на живо и популярни абонаментни приложения като MaxPro, Fiit TV и Flexit.

С интуитивен потребителски интерфейс и нарастваща библиотека от приложения и услуги, обхващащи развлечения, интелигентно управление на дома, както и личностно развитие и здраве, телевизорите LG с webOS продължават да предефинират персонализираното изживяване и да предоставят по-добър живот в дома на потребителите по целия свят.

 

Обратно към всички новини от агенциите