Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

FilmBox ще развълнува зрителите с историческата драма „Посланикът в Берн“


M3 Communications Group, Inc.


FilmBox ще развълнува зрителите с историческата драма „Посланикът в Берн“

За първия уикенд на август програмата на FilmBox е подготвила вълнуващ трилър. Телевизионната премиера на филма „Посланикът в Берн” обещава запомнящо се пътешествие и смразяващи истории от реалния живот. Унгарската продукция ще прикове вниманието на зрителите към екрана, разказвайки истинската история за премеждията на двама унгарски имигранти в швейцарската столица Берн. Тяхната единствена цел е да стигнат до земята, която наричат дом, но това се оказва повече от сложно. Зрителите могат да проследят историята тази събота от 22:00 часа по FilmBox Extra HD. 
 
   

Сюжетът на „Посланикът в Берн” е базиран на последиците от Унгарската революция през 1956 г. и последваното от нея окупиране на унгарското посолство в Берн, Швейцария. Режисьорът на филма Атила Сас печели награда за най-добър режисьор от четири международни фестивала със своя шедьовър. Той умело преплита няколко политически теми във филма, превръщайки го в една от най-добрите исторически продукции за Унгария. Сценарият на филма е написан от Норберт Кьобли, който успява да съчетае фикцията и историческата точност по начин, който прави почти невъзможно за зрителя да открие границата между двете. Актьорът Янош Кулка влиза в главната роля и с неповторима прецизност успява да изиграе посланика, печелейки одобрението на публиката и критиците. 

 

Зрителите ще бъдат потопени в екшъна от самото начало и ще станат свидетели на борбата с тежката реалност както на престъпници, така и на обикновени хора. Огромно  предателство се готви зад гърба на посланика, животът му е изложен на риск, никой не знае изхода и каква ще бъде съдбата на героите. Дали двамата имигранти ще излязат победители или ситуацията няма да протече толкова гладко, колкото са очаквали? Разберете тази събота от 22:00 ч. по FilmBox Extra HD.
 

 
„Посланикът в Берн“ е само едно от вълнуващите заглавия, на които зрителите могат да се насладят по каналите на FilmBox тази година. С редица холивудски и европейски продукции в своето портфолио, филмовите канали, които са част от глобалната медийна компания SPI International, са подготвили вълнуващи сюжети, с които да ви забавляват през годината. Всички продукции в каналите на FilmBox са вече достъпни в стрийминг услугата FilmBox+ – премиум услуга, която следва концепцията „Домът на доброто кино“ и предлага специално подбрана селекция от премиум VoD (video on demand) заглавия.