Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

„Yettel колело на изненадите“ крие уикенд за двама в Банско през август


d:istinkt


„Yettel колело на изненадите“ крие уикенд за двама в Банско през август

До края на месеца потребителите могат да спечелят страхотни нови изненади, ако платят сметка или презаредят предплатен номер през мобилното приложение на Yettel

София, 4 август  2022 г. През целия месец август клиентите на Yettel ще имат възможността да спечелят страхотни изненади при плащане на сметката си или при презареждане с дебитна или кредитна карта през мобилното приложение на оператора. Те ще могат да завъртят „Yettel колело на изненадите“ след плащане и избор на бутон „Вземи изненада тук“ и веднага да разберат дали печелят някоя от летните изненади, сред които различни отстъпки, безплатни пакети MB и дори участие в томбола за уикенд за двама в планината. 

Всички клиенти на абонаментни планове и предплатени услуги, които са заплатили сметката си или са презаредили сума по предплатения си номер с банкова карта, могат да се включат в играта. Те имат възможността да опитат късмета си до пет пъти за целия месец при всяко плащане или презареждане, като изберат бутон „Вземи изненада тук“ след успешно извършено плащане. Една от най-желаните награди през август е уикенд за двама в хотел „Св. Иван Рилски“ в Банско, но възможностите за печалба не свършват дотук.

При завъртане на колелото потребителите на приложението могат да грабнат специален промокод за отстъпка при пазаруване в електронния магазин на Yettel. Сред наградите са и 20% отстъпка за SAMSUNG Galaxy A13 128GB и XIAOMI Redmi 10C 64GB, които със своите 50 MP камери ще запечатат всеки летен спомен с кристално качество. Същата отстъпка ги очаква и за разнообразни мобилни аксесоари. Едно завъртане на Yettel колело на изненадите може да донесе и промокод за 15% намаление за работливия домашен помощник XIAOMI Mi Robot Vacuum Mop 2. За минути той може да почисти всяко пространство, а потребителят има възможност да го управлява дистанционно от всяка точка, на която се намира. Заплатилите своята сметка през мобилното приложение могат да спечелят и 10% намаление за безжичните слушалки Apple Airpods 3rd generation, с които любимата им музика да е винаги с тях.

Приложението Yettel Bulgaria дава много възможности на потребителите да управляват лесно и удобно своите мобилни услуги. Те могат по всяко време да следят разходите си, оставащите МB интернет, да плащат сметките си, както и да получават най-актуалните оферти и новини, докато се забавляват и печелят награди с „Yettel колело на изненадите“.

Повече информация за играта и нейните условия можете да откриете тук.

За Yettel:

Yettel е новият телекомуникационен бранд на PPF Telecom Group, въведен през 2022 г. за пазарите в България, Сърбия и Унгария. Поставяйки клиента на първо място, мисията на Yettel в предоставянето на свързаност и дигитални услуги е ясна: да помага на хората да постигнат баланс в живота.

Yettel България, част от PPF Group, е телекомуникационна компания, предоставяща свързаност на над 3 милиона потребители с хора, устройства и бизнеси. До март 2022 г. компанията присъства на българския пазар като Теленор България. 

През 20-годишната си история на българския пазар компанията изгради силна репутация на пионер в областта на безжичните мрежи и отвъд тях, като стартира първата търговска 4G мрежа в България през 2015 г., първата VoLTE услуга през 2018 г. и проправи пътя за развитието на 5G с първия тест на 5G мрежа в страната. Водещият в сектора подход на Yettel към инфраструктурата спечели пет последователни сертификата Best in Test, присъдени от световната организация umlaut, която определя златния стандарт в сектора.

Днес Yettel България има повече от 1800 служители, разполага с над 180 магазина за продажба на дребно, а мобилната й мрежа покрива над 99% от населението на България.

За повече информация, моля, посетете: Yettel.bg.

 

За PPF Telecom Group:

PPF Telecom Group е водещ телекомуникационен доставчик, който оперира на пет пазара в Централна и Югоизточна Европа (България, Чехия, Унгария, Сърбия и Словакия), където предлага мобилни, фиксирани услуги, пренос на данни и интернет телевизионни услуги. Групата има 18,3 млн. мобилни клиенти, 12 000 служители и 1,4 млрд. евро печалба преди данъци, лихви и амортизации (EBITDA) към 2020 г.

www.ppftelecom.eu

Yettel България  

Отдел „Корпоративни комуникации“ 

+359 898401400

pr@yettel.bg