Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Yettel предлага отстъпка с до 50% от цената на смарт часовници Samsung, при покупката им в комплект със смартфон от същата марка


d:istinkt


Yettel предлага отстъпка с до 50% от цената на смарт часовници Samsung, при покупката им в комплект със смартфон от същата марка

Офертата важи до 31 август или до изчерпване на количествата

София, 3 август 2022 г.  Yettel предлага на всички свои бъдещи и настоящи частни клиенти поредната интригуваща оферта, част от кампанията „Смело напред“. Инициативата на мобилния оператор, която цели насърчаването на по-активния начин на живот, подкрепен от технологиите, продължава с предложение за покупка на смарт часовник Samsung с до 50% отстъпка от цената, при покупка на смартфон от същата марка.

Смарт часовниците са един от най-силните инструменти в преследването на разнообразие от цели в по-активния живот с функциите, които предлагат. Измерването на активността доказано води до допълнителна мотивация, а сега е най-подходящият момент за покупка на такова устройство – при това с до 50% отстъпка.

Независимо кой от смартфоните на Samsung харесат за себе си, при подписване на 24-месечен договор с Тотал Макс или Тотал+, клиентите на оператора могат да изберат един от часовниците на южнокорейската компания. Например, при отстъпка от 50%, цената на Samsung Galaxy Watch4 40mm LTE e 225 лева, а Samsung Galaxy Watch4 Classic 46mm e с крайна цена от 255,00 лв. след приложената отстъпката за Bluetooth версията. За всички останали LTE и Bluetooth варианти на Galaxy Watch4 и Galaxy Watch4 Classic отстъпките варират между 30 и 50%.

Интелигентните часовници на Samsung могат да се похвалят с актуалните хардуерни подобрения на компанията. Моделите са с по-голям екран и разширена вътрешна памет спрямо предшествениците си. Galaxy Watch4 работят с 5nm процесор, който е с 20% по-бърз в сравнение с моделите до този момент. Те разполагат с уникалния сензор на Samsung – BioActive, който е с по-малък и по-компактен дизайн и същевременно по-прецизен в отчитането на резултатите като измерване на телесния състав, сърдечния ритъм, нивото на кислород в кръвта, кръвното налягане, както и ЕКГ.  Това са и първите смарт часовници, снабдени с чисто новата операционна система Wear OS Powered by Samsung, която е резултат на колаборацията между Samsung и Google и гарантира потребителско изживяване от  следващо поколение за приложенията на Google. Те предлагат множество тренировъчни режими и разпознаване на различни спортове и активности, верен спътник в ежедневието на всеки активен човек, желаещ да постигне по-високо качество на живот.

От своя страна моделите с LTE позволяват използването на multiSIM - услуга, която дава възможност един номер едновременно да бъде използван както на смартфона на потребителя, така и на неговия смарт часовник. По този начин се спестява нуждата от носенето на мобилен телефон по време на активен спорт или туризъм – тогава комуникацията може да се провежда през часовника. Всички клиенти, активирали услугата до 31 август, получават възможността да я ползват без месечна такса за първите 6 месеца.

Повече информация за всички налични устройства и актуални оферти можете да откриете в сайта на оператора и в това видео.

 

За Yettel:

Yettel е новият телекомуникационен бранд на PPF Telecom Group, въведен през 2022 г. за пазарите в България, Сърбия и Унгария. Поставяйки клиента на първо място, мисията на Yettel в предоставянето на свързаност и дигитални услуги е ясна: да помага на хората да постигнат баланс в живота.

Yettel България, част от PPF Group, е телекомуникационна компания, предоставяща свързаност на над 3 милиона потребители с хора, устройства и бизнеси. До март 2022 г. компанията присъства на българския пазар като Теленор България. 

През 20-годишната си история на българския пазар компанията изгради силна репутация на пионер в областта на безжичните мрежи и отвъд тях, като стартира първата търговска 4G мрежа в България през 2015 г., първата VoLTE услуга през 2018 г. и проправи пътя за развитието на 5G с първия тест на 5G мрежа в страната. Водещият в сектора подход на Yettel към инфраструктурата спечели пет последователни сертификата Best in Test, присъдени от световната организация umlaut, която определя златния стандарт в сектора.

Днес Yettel България има повече от 1800 служители, разполага с над 180 магазина за продажба на дребно, а мобилната й мрежа покрива над 99% от населението на България.

За повече информация, моля, посетете: Yettel.bg.

За PPF Telecom Group:

PPF Telecom Group е водещ телекомуникационен доставчик, който оперира на пет пазара в Централна и Югоизточна Европа (България, Чехия, Унгария, Сърбия и Словакия), където предлага мобилни, фиксирани услуги, пренос на данни и интернет телевизионни услуги. Групата има 18,3 млн. мобилни клиенти, 12 000 служители и 1,4 млрд. евро печалба преди данъци, лихви и амортизации (EBITDA) към 2020 г.

www.ppftelecom.eu

Yettel България  

Отдел „Корпоративни комуникации“ 

+359 898401400

pr@yettel.bg

 

Обратно към всички новини от агенциите