Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Guavital+ — формула за здравословно отслабване


Vitaliss


Guavital+ — формула за здравословно отслабване

Въз основа на многогодишни изследвания учените са намерили формула за здравословно и правилно отслабване: необходимо е да накарате тялото да работи, да активирате метаболизма и да превърнете собствените си мазнини в енергия. Това свойство има коктейлът за отслабване Guavital+. 

Guavital+ с растителни екстракти в състава е в състояние да стартира и активира метаболитните процеси, да нормализира храносмилателната система, да помогне за контролиране на апетита и глада. Продуктът съдържа екстракти от гуава, зелен чай, севилски портокал и има следните свойства:

●    дава усещане за ситост поради съдържанието на фибри;
●    блокира въглехидратите и предотвратява усвояването на мазнините;
●    помага за нормализиране на функциите на храносмилателната система;
●    почиства организма от токсини и шлаки, стартира процеса на детоксикация;
●    подобрява храносмилането и помага за справяне с чувството на глад.

Балансираната формула на активните вещества помага за намаляване на теглото без стрес за тялото, лесно и безопасно.

●    Eкстракт от гуава – насища организма с фибри. Това помага да се контролира апетита и да се намали обемът на порциите. Гуавата помага за нормализиране на храносмилателната система и възстановяване на хормоналния баланс в организма;
●    Eкстрактът от зелен чай – стимулира изгарянето на мазнините и подхранва тялото с енергия за пълноценно функциониране. Този компонент има укрепващ ефект върху сърдечно-съдовата система, която също изпитва голямо натоварване при наличие на наднормено тегло.
●    Eкстракт от севилски портокал – активира метаболитните процеси и стартира процеса на термогенеза, при който количеството енергия се увеличава. Това вещество може да увеличи кръвообращението в проблемните зони и да увеличи еластичността на кожата. 

Растителните екстракти са богати на витамини и минерали, необходими за здравословното функциониране на организма. Guavital+ е насочен към активиране на метаболитните процеси, т.е. след края на курса метаболизмът ще бъде възстановен, което свежда до минимум вероятността от повторно наддаване на тегло.

Новите техники за отслабване помагат да се отървете от излишните килограми, запазвайки здравето и подобрявайки функционирането на тялото. И коктейлът Guavital+ потвърждава, че е възможно! Помогнете на тялото си да активира метаболитните процеси – резултатът няма да ви накара да чакате! 

https://www.facebook.com/guavitalplus/?ref=pages_you_manage 

 

 

 

 

Обратно към всички новини от агенциите