Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

По-интелигентната устойчивост идва с новото 7-мо поколение Lenovo Yoga продукти в Европа, Близкия изток и Африка


All Channels Communication Group


По-интелигентната устойчивост идва с новото 7-мо поколение Lenovo Yoga продукти в Европа, Близкия изток и Африка

От тази година услугата за компенсиране на CO2 на Lenovo ще бъде включена като стандарт в новите лаптопи Lenovo Yoga от 7-мо поколение в Европа, Близкия изток и Африка. Клиентите, закупуващи новите продукти на Yoga, ще пазаруват с увереността, че средните емисии на всяко устройство през жизнения му цикъл – от производството, доставката и средната употреба до пет години – ще бъдат компенсирани. Това се случва благодарение на едната от няколкото одобрени инициативи на ООН, свързани с изменението на климата (UNFCCC). Финансираните проекти са в полза на общности по целия свят и се осъществяват чрез инициативи, които подкрепят производството на възобновяема енергия.
През 2020 г. Lenovo беше един от първите доставчици на персонални компютри, който предложи услуга за компенсиране на CO2 като решение за своите търговски клиенти, за да им помогне да постигнат собствените си екологични цели. По-късно компанията разшири услугата в потребителското си портфолио като лесен и прозрачен начин за справяне с изменението на климата чрез компенсиране на CO2. Този проект е само част от по-широката екологична, социална и управленска (ESG) стратегия на Lenovo. Амбицията на бранда е да се превърне в „net zero” компания до 2050 г.
Въз основа на предишната опционална услуга за компенсиране на CO2, въглеродните емисии вече ще бъдат компенсирани като стандарт на новото 7-мо поколение Yoga устройства, включително Yoga Slim 7 Pro X, Yoga Slim 7 Carbon, Yoga Slim 7 Pro и Yoga 7.
 
 
 
За Lenovo:
 
Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) е компания от Fortune 500 на стойност $50 млрд. с 63 000 служители, работеща на 180 световни пазара. Съсредоточени върху дръзката си визия да осигурим по-умни технологии за всички, ние развиваме технологични решения, които променят света и създават едно по-устойчиво и надеждно дигитално бъдеще. Всеки ден работим по това, нашето портфолио от умни устройства да остава най-богатото и пълно в света. Освен това, Lenovo е лидер в Интелигентната трансформация, която се стреми да предоставя по-добри преживявания и възможности за милиони клиенти по цял свят. За да научите повече, посетете https://www.lenovo.com, следвайте ни в  LinkedIn, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Weibo и прочетете последните новини в нашия StoryHub

Обратно към всички новини от агенциите