Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Yettel предлага промоционална оферта на Samsung Galaxy A53 5G с безжичните слушалки Galaxy Buds Live на цената на смартфона


d:istinkt


Yettel предлага промоционална оферта на Samsung Galaxy A53 5G с безжичните слушалки Galaxy Buds Live на цената на смартфона

Тази седмица Yettel предлага на всички свои бъдещи и настоящи клиенти поредната атрактивна оферта – функционалния смартфон Samsung Galaxy A53 5G заедно с безжичните слушалките Galaxy Buds Live на цената на смартфона. От 22 до 30 юни тя е 549.99 лв. при плащане в брой или по 27.99 лв. лизингови вноски на месец, при сключване на договор за две години с план Тотал Макс 39.99. 

Новата серия Galaxy A е разработена с цел да бъде модерна, функционална и устойчива. Тънката рамка на панела на Galaxy А53 5G създава усещането за изящество и стил. Благодарение на новия Ambient Edge дизайн, камерата прелива в корпуса на телефона.

Задвижван от осемядрен процесор Exynos 1280, създаден при 5nm технология, смартфонът е изключително бърз за своя клас. За това спомага и голямото количество RAM памет, която е 6 GB. Вградената памет пък е 128 GB, но може да бъде разширена с карта до 1 TB.

Четворната камера на Galaxy A53 5G разполага с 64MP основна камера с OIS и VDIS технология, благодарение на която снимките са прецизни всеки път. Работата ѝ се допълва от ултра широк сензор 12 МР, сензор за дълбочина 5 МР и камера за макро снимки 5 МР. Galaxy A53 5G има 32MP предна камера с висока разделителна способност, която осигурява страхотни селфита и ясна картина при видео разговори.

Отличителна черта на Galaxy А53 5G е неговият 6.5" FHD+ Super AMOLED дисплей, който предлага 120Hz честота на опресняване за изключително плавно скролване. Смартфонът има 5000 mAh батерия с възможност за 25W бързо зареждане, а сред една от другите важни негови характеристики е водоустойчивостта до 1 м в сладка вода за 30 мин., позволяваща IP67 сертифицирането му.

От своя страна допълнението към смартфона – Galaxy Buds Live, са качествени шумозаглушаващи слушалки с дълбок и богат звук, и мощно усилване на баса. Компактните слушалки разполагат с цели 3 вградени микрофона, гарантиращи качествените разговори, както и първото активно шумопотискане на Galaxy Buds и до 21 часа живот на батерията в комбинация със специалния калъф за зареждане.

При покупка на телефона онлайн , слушалките автоматично се добавят към количката, така че потребителите имат възможност да комбинират смартфона и слушалките с други промо кодове за отстъпка. Към предложението е включен и безплатен 2-месечен достъп до YouTube Premium, за потребители, които до момента не са ползвали пробен период на услугите в платформата, с което могат да се наслаждават на съдържание без реклами или да свалят и слушат музика офлайн или на заден фон.

Повече информация за предложенията можете да откриете тук.

Обратно към всички новини от агенциите