Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

За пръв път в България се проведе Международна бюти конференция за иновациите в грижата за лице и тяло


M3 Communications Group, Inc.


За пръв път в България се проведе Международна бюти конференция за иновациите в грижата за лице и тяло

На 21 и 22 юни се проведе за първи път в София двудневна Международна бюти конференция за местни и международни специалисти от естетичната индустрия. Събитието, организирано от Асоциация на медицинските козметици в България (АМК), представи последните тенденции в бранша като запозна аудиторията с интересни техники и похвати от сферата на здравето и красотата. На фокус беше представянето на полезни техники и иновации за грижата за лицето и тялото, лечение на целулита и антиейджинг процедури. Специален гост лектор на 21.06 (вторник) от 15:00 ч. беше клиничният директор на компанията BTL Industries, Томас Болеславски, с лекция за „Електромагнитни вълни за боди шейпинг – разликата между EMS, HiFeM, CMP.“  
   
Конференцията в Гранд хотел Милениум, София се радваше на голям интерес от терапевти, медицински козметици, мениджъри на естетични центрове, дистрибутори, производители и т.н. Форматът на събитието включваше лекции, презентации, демонстрации и уъркшоп сесии. Темите, които засегнаха световноизвестните специалисти, бяха свързани с грижата за лицето и тялото, лечение на целулита, антиейджинг процедури и други. 

Клиничният директор на международната компания за разработване, производство и търговия на електронна медицинска апаратура, BTL Industries, разказа на събитието за последно поколение технологии с електромагнитни вълни за боди шейпинг, както и разликата между EMS, HIFEM® и CMP вълните. Специално внимание беше обърнато на единствената неинвазивна технология за премахване на мазнини и изграждане на мускули, EMSCULPT. Тя се базира на апликатор, излъчващ високоинтезивно фокусирано електромагнитно поле. Иновативната апаратура работи по следния начин:


•    Мускулната температура се повишава с няколко градуса, подобно на това, което прави загрявката преди всяка тренировка.
•    Мускулите в третираната област се свиват интензивно.
•    Мастните клетки бавно се отстраняват от тялото и напрегнатите мускулни влакна започват процес на растеж. Това води до лека редукция на мазнини и изграждане на мускули.

 

Конференцията се проведе в интригуващ формат, в който се обменяха идеи, обсъждаха се актуални тенденции в индустрията и се създадоха полезни бизнес партньорства. 

Световният лидер BTL Industries предлага на пазара широко портфолио от естетични уреди, които се отличават с това, че са напълно безболезнени, безопасни и високоефективни. Най-предпочитаните уреди са Emsculpt, Emsculpt Neo, Emtone, Embody. Те са отличени с редица награди за иновативност и принос за развитието на медицината в световен мащаб.