Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

¿МИТ ИЛИ НАУКА?


Chapter 4


¿МИТ ИЛИ НАУКА?

Neutrogena® революционизира най-известните митове за грижата за кожата

 

Вземайки предвид многото разнопосочни съвети за това как да се грижим правилно за кожата си, Neutrogena®, ръка за ръка с научните и дерматологични иновации, отговаря с пет от продуктите си на всички тези неверни митове, за да ги опровергае веднъж завинаги.

Мадрид, юни 2022 – Със сигурност някои от нас са чували различни съвети как да се грижим правилно за кожата си. Има много легенди, съпътстващи човешката история за това как да имаме здрава кожа. Всъщност, сега повече от всякога изглежда сякаш знаем повече за кожата, отколкото професионалистите в тази сфера. Това до голяма степен се дължи на присъствието на козметичните марки в социалните мрежи, които чрез инфлуенсъри успяват да се позиционират в дигиталния свят. 

Neutrogena® е марка с много категории, създадена и предназначена да посрещне нуждите на всеки тип кожа. Тя се основава на задълбочени изследвания в подкрепа на работата на учени и дерматолози, с цел постигане и поддържане на здрава кожа.

Развенчаване на популярните митове

Желанието да имаме красива и сияйна кожа без несъвършенства кара много от нас сами да поставяме диагноза за състоянието на кожата си и да решаваме кои продукти са подходящи за нея. Независимо дали поради търговски или чисто популярни причини, някои препоръки за грижа за кожата са се превърнали с годините в универсална истина.

Много потребители търсят в интернет отговори как да третират кожата си, поради което фармацевтите и дерматолозите също се включват в дигиталния свят, за да предоставят специализирани съвети и чрез тази платформа. Препоръчително е да се внимава за подвеждащата реклама, която е често срещана, тъй като тя може да доведе до неправилни познания по темата за кожата.

Кожата е най-големият орган в тялото и като такъв трябва да се третира по възможно най-добрия начин. За да направим това, трябва да сме наясно с факторите, които са й от полза или й вредят. Слънчевите лъчи, начинът на хранене, времето или продуктите, нанесени върху лицето, са някои от факторите, които оказват влияние върху кожата.

¿Мит или наука? Neutrogena® е наука

С петте продукта по-долу, Neutrogena® продължава да твърди, че е възможно да се постигне здрава кожа без несъвършенства и да се избегнат бъдещи белези. Отсяваме грешните вярвания, които ни заобикалят, като например за почистване на лицето, премахване на пъпки и черни точки или за маските за лице. В течение на времето, са се появили различни митове и съвети за третиране кожата на лицето, които само влошават състоянието й и я оставят незащитена от външни фактори. Ето защо Neutrogena® идва, за да преобърне с помощта на научни и дерматологични изследвания всичко, което е казвано в продължение на толкова години.

Мит 1 “Лосионите за тяло попиват бавно и оставят кожата мазна“

¿мит или наука? Neutrogena® Norwegian Formula® Дълбоко хидратиращ лосион за тяло. Неговата лека текстура, обогатена с естествено получен глицерин, се абсорбира незабавно и хидратира 3 пъти по-дълго за 48 часа, без да оставя кожата мазна. 

Мит 2 “Кремовете за ръце овлажняват за кратко"

¿мит или наука? Neutrogena® Norwegian Formula® Ароматизиран концентриран крем за ръце, благодарение на Norwegian Formula, обогатена с 40% естествено получен глицерин, незабавно овлажнява и защитава сухите, напукани ръце за 24 часа, само с едно нанасяне.

Мит  3 “Пиенето на вода е достатъчно, за да хидратира кожата ми"

¿мит или наука? Само пиенето на вода не е достатъчно, необходимо е още нещо. Neutrogena® Hydro Boost Хидратиращ гел е с клинично доказана формула, която хидратира кожата, а хиалуроновата киселина и естествено получената трехалоза помагат влажността да се задържи за 24 часа.

Мит  4 “Почистващите води за лице увреждат кожната бариера заради агресивните си формули"

¿мит или наука? Neutrogena® Hydro Boost мицеларна вода с тройно действие. Специалната й формула, обогатена с хиалуронова киселина и три вида мицеларни молекули, работят в синхрон, като постигат 3 действия: премахват грима, дори водоустойчива спирала, премахват всички замърсявания и излишния себум и хидратират кожата.

Мит 5 “Анти ейдж кремовете не действат "

¿мит или наука? Никой не може да спре хода на времето, но може да се смекчи въздействието му върху кожата. Neutrogena® Cellular Boost Регенериращ дневен крем SPF 20 с De-ageing Hexinol™ и витамин C забавя клетъчното износване, което причинява стареене, и коригира бръчките, тона и еластичността, само за 4 седмици.

 

NEUTROGENA® продължава да въвежда иновативни решения за потребителите на глобално ниво. Днес това е марка, която предлага повече от 650 продукта по целия свят в категориите за лице, тяло, акне, слънцезащита, козметика, грижа за мъже и против стареене. Чрез създаване, усъвършенстване и откриване на възможности, продуктите на NEUTROGENA® предлагат реални резултати без компромис.

@neutrogenabg

https://www.neutrogena.bg/

#NeutrogenaKnowsMeWell

Обратно към всички новини от агенциите