Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

БИСТРА ДОНЧЕВА Е НОВИЯТ ДИРЕКТОР ЧОВЕШКИ РЕСУРСИ В КАРЛСБЕРГ БЪЛГАРИЯ


United Partners


БИСТРА ДОНЧЕВА Е НОВИЯТ ДИРЕКТОР ЧОВЕШКИ РЕСУРСИ В КАРЛСБЕРГ БЪЛГАРИЯ

От месец юни Бистра Дончева се присъединява към екипа на Карлсберг България - лидер на пазара на бира в България и една от най-динамичните компании в бранша. Заемайки длъжността Директор Човешки Ресурси, Бистра ще изгражда и ръководи цялостната стратегия и дейност по управление на човешките ресурси, спрямо стратегическите цели на компанията и Карлсберг Груп. Тя ще бъде част от локалния Борд на Директорите, с пряко подчинение на Войчех Жабински, Изпълнителен Директор и функционално подчинение на Ирина Белоглазова, VP HR CEE.

Бистра има 16-годишен опит в сферата на Управление на Човешките Ресурси. Преди да се присъедини към екипа на водещия производител на бира в България, 14 години работи в Scania, където последователно е заемала позициите Мениджър Човешки Ресурси и Директор Човешки Ресурси за България и Румъния. 

Висшето си образование завършва в Университета за Национално и Световно Стопанство, гр. София, където придобива Бакалавърска степен по Бизнес Мениджмънт. Дългогодишният й професионален опит включва също голям брой успешно завършени допълнителни курсове, свързани със Стратегическо управление, Управление на промяната, Управление на проекти и други. Съчетавайки лични и професионални качества Бистра ще работи за развитието на гъвкава, здравословна и устойчива работна среда, която е сред водещите причини Карлсберг България да е сред най-желаните работодатели в страната.

Обратно към всички новини от агенциите