Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

TLC отбелязва прайда със специална селекция предавания


All Channels Communication Group


TLC отбелязва прайда със специална селекция предавания

Този юни ще е повече от цветен, защото TLC дава глас на LGBTQIA+ общността. Празнуваме разнообразния талант на канала с дъга от любимите предавания на TLC, нови предавания и специални програми, акцентиращи върху живота на гейовете и транссексуалните. 

От 11 до 27 юни зрителите могат да се насладят на специалната селекция предавания, кято включва и чисто новото шоу Кени и Армандо: пътуването досега, показващо любовната история на 90-дневната двойка Кени и Армандо досега. 

Зрителите могат също се потопят и в историята на  Дизайн на дома с Нейт и Джеремая, за да видят как Нейт и Джеремая балансират ролите си като експерти по дизайн и бащи. 

Програмата продължава с едно от най-обичаните предавания на TLC, Кажете ДА на булчинската рокля, шоуто, което празнува любовта във всички форми, независимо от половата идентичност или сексуалната ориентация. 

Не на последно място TLC ще представи и любимите на Америка драг кралици в предаването Бляскава промяна – истинска опора и вдъхновение за всички, които се намират във важен етап от живота си. 

И така, юни ще е още по-цветен и вълнуващ в ефира на TLC! 

Кени и Армандо: пътуването досега | 22:00 ч., 26 юни, премиера   Кени и Армандо, добре познати от хитовата поредица 90 дни до сватбата, се срещат в онлайн група за подкрепа на бащи. Кени е решил да изостави семейството си и да се премести на юг от границата, за да бъде с Армандо. Да бъдеш гей двойка в Мексико, обаче, може да бъде много по-голямо предизвикателство, отколкото Кени може да си представи. 

90 дни до сватбата: Стефани и Ерика | 22:00 ч., 19 юни, премиера   След четири месеца онлайн връзка Стефани, инфлуенсър в YouTube, заминава за Австралия, за да се срещне с фотографката Ерика. Те се надяват да задълбочат връзката си лично, но нещата се усложняват. 

Бляскава промяна! | 19:00 ч., 13 юни;  17-19:00 ч., 20 юни и 17-18:00 ч., 27 юни   Екип от модерни драг куин експерти помагат на жени за пълното им преобразяване. Те ги подготвят за важни житейски събития  - от сватби до живот след загуба на тегло.

Дизайн на дома с Нейт и Джеремая | делнични дни в 20:00 ч. и през уикенда от 11 и 12:00 ч.   Балансирайки ролите си на експерти по дизайн и бащи, Нейт Беркус и Джеремая Брент показват как да превърнат ямата с пари в шедьовър. Съпрузите дизайнери помагат на клиентите да се поучат от грешките си, като ги спасяват от кошмари по време на ремонт.

Кажете ДА на булчинската рокля | делнични дни в 13:00 ч.   Kleinfeld Bridal, базираният в Манхатън булчински салон, който може би е най-добрият в света, празнува любовта във всичките ѝ форми, независимо от половата идентичност или сексуалната ориентация на младоженците. Над 250 консултанти правят всичко възможно, за да отговорят на желанията на булките по време на подготовката им за един от най-запомнящите се дни в живота.

Обратно към всички новини от агенциите