Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Приключенски забавления за малки и големи в Lidl


d:istinkt


Приключенски забавления за малки и големи в Lidl

Lidl открива сезона на забавленията през първата седмица на юни с атрактивни предложения за малки и големи. С тях клиентите на веригата и техните малчугани ще могат да си гарантират едно щастливо и безгрижно лято. 

 

Малките любители на водните приключения могат да се забавляват на морския бряг или пък в градината у дома с голям надуваем воден център, включващ пързалка, надуваем чадър, игра с рингове и пръскалка или да изберат сред няколкото вида надуваеми басейни за разхлаждане в топлите дни, които ще предложи Lidl. Топка за игра във водата, плаващ хамак, хладилна чанта и електрическа помпа пък ще са най-верните спътници на техните родители, за да бъде лятото приключенско и прохладно. 

 

Всички почитатели на къмпинга имат възможност да създадат свое райско местенце с предложенията на Lidl за ветрозащитна завеса за къмпинг, подвижен къмпинг душ или сгъваема мивка, както и хамак със стойка. Предложенията се допълват и от туристически сандали, за да са още по-приятни разходките сред природата. 

 

За артистичните натури, независимо дали малки или големи, този юни идва с разнообразие от платна за рисуване, хоби бои, както и такива за рисуване с пръсти, комплект от четки, цветни моливи и флумастери за създаване на истински летни шедьоври, с които да украсите дома или да подарите на близки. 

 

Още летни предложения, с които да допълните емоциите през следващите няколко месеца, можете да откриете на сайта на веригата: https://www.lidl.bg/lubimo/lyato, а с приложението Lidl Plus се наслаждавате на бързо и удобно пазаруване, специални купони за намаление на избрани стоки и много допълнителни оферти към богатото портфолио от партньори на Lidl.   

Обратно към всички новини от агенциите