Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

ESL Gaming и Lenovo Legion обединяват усилията си за Intel® Extreme Masters


All Channels Communication Group


ESL Gaming и Lenovo Legion обединяват усилията си за Intel® Extreme Masters

Eксклузивна PC колаборация за всички турнири, част от IEM.
Кьолн/Ню Йорк – ESL Gaming и глобалната технологична марка Lenovo обявиха ексклузивното си партньорство за ESL’s Intel® Extreme Masters (IEM) на ESL. Започвайки с турнира IEM Dallas през юни 2022 г., Lenovo Legion ще бъде официален партньор, участващ в множество IEM турнири. Финалният турнир ще бъде IEM Katowice 2023.
 
Като част от това сътрудничеството, Lenovo Legion ще представи своето портфолио от високопроизводителни геймърски лаптопи чрез различни активности на бранда. Те включват представяне на марката Lenovo Legion на IEM събитията, както в социалните мрежи така и онлайн. Освен това, всичко случващо се ще може да се следи чрез предаванията в Twitch, които биват гледани от домовете на стотици хиляди ентусиасти по целия свят. Хилядите фенове, които посетят IEM събитията лично, ще имат възможност да посетят и специален Lenovo Legion кът и да изпробват неговия мощен геймърски хардуер.
 
„Развълнувани сме да си партнираме с Lenovo и те да вземат участие на реномираните състезания Intel Extreme Masters“, споделя Родриго Самуел, главен търговски директор в ESL Gaming. „Lenovo Legion е идеалният партньор за това невероятно легендарно състезание за електронни спортове, което създадохме заедно с Intel. Убедени сме, че тяхното участие ще е вълнуващо изживяване, както за професионалните играчи, така и за феновете.“
 
„Lenovo Legion е гейминг бранд с корени в електронните спортове, колаборацията с една от най-известните световни марки за виртуални турнири говори много за нашия ангажимент към гейминг общността“, допълни Емили Кетчен, вицепрезидент и главен маркетинг директор на Intelligent Devices Group в Lenovo. „Горди сме, че се присъединяваме към феновете и последователите на Intel Extreme Masters тази година в подкрепа на най-добрите играчи и отбори по целия свят. „Радваме се да им предоставим възможност да достигнат до нови висоти заедно с високопроизводителните устройства на Lenovo Legion, задвижвани от Intel през предстоящия сезон.“
 
Първият турнир от сериите е Intel® Extreme Masters Dallas 2022, който включва общ награден фонд от $250 000 и ще се проведе в конгресния център Kay Bailey Hutchison в Далас, Тексас, през юни. За допълнителна информация и график на събитието може да посетите: 
https://pro.eslgaming.com/tour/csgo/dallas/
 
 
 
 
 
 
 
 
За ESL Gaming 
 
ESL Gaming е водещата световна компания за електронни спортове. В продължение на повече от две десетилетия ние оформяме индустрията, създавайки иновации в електронните спортове в световен мащаб за най-популярните видеоигри. Изградихме цялостна екосистема с възможности за играчите да напреднат и за феновете да станат свидетели на едни от най-добрите esports моменти. Нашето портфолио се състои от високопрофилирани продукти като ESL Pro Tour, Intel® Extreme Masters, DreamHack Festivals, Snapdragon® Pro Series и много други, вариращи от масови до глобални елитни състезания. ESL Gaming е част от водещата световна платформа за конкурентни игри ESL FACEIT Group.
 
За Intel® Extreme Masters
 
Intel® Extreme Masters е най-продължителният глобален и виртуален турнир в света. Стартирал през 2006 г. от Intel и ESL, състезанието вече е обиколило над 30 града по целия свят и провело турнири за 11 различни игри. Oт повече от 180 държави, феновете на Esports редовно бележат рекорди на IEM събитията по отношение на посещаемост и гледаемост. По време на повече от 75-те IEM събития, над 11 милиона щатски долара награден фонд бяха присъдени на някои от най-добрите световни таланти в киберспорта (www.intelextrememasters.com).
 
За Lenovo:
 
Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) е компания от Fortune 500 на стойност $50 млрд. с 63 000 служители, работеща на 180 световни пазара. Съсредоточени върху дръзката си визия да осигурим по-умни технологии за всички, ние развиваме технологични решения, които променят света и създават едно по-устойчиво и надеждно дигитално бъдеще. Всеки ден работим по това, нашето портфолио от умни устройства да остава най-богатото и пълно в света. Освен това, Lenovo е лидер в Интелигентната трансформация, която се стреми да предоставя по-добри преживявания и възможности за милиони клиенти по цял свят. За да научите повече, посетете https://www.lenovo.com, следвайте ни в  LinkedIn, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Weibo и прочетете последните новини в нашия StoryHub

Обратно към всички новини от агенциите