Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Минерални бани представена на туристически форум в Хасково


PR Sales


Минерални бани представена на туристически форум в Хасково

Община Минерални бани ще бъде представена на работна среща на представители на туристическия бизнес, на тема: „Електронен маркетинг и електронни инструменти за по-успешен  туристически бизнес“. Срещата ще започне в 10,00 часа в зала „Марица” на Областна администрация - Хасково. Тя е организирана от Регионалната туристическа асоциация „Родопи“, в изпълнение на проект „Интелигентни маркетингови стратегии за туризъм в трансграничния район“,  с акроним „SMS-CBA”. 

Проектът “ SMS-CBA” е съфинансиран oт Eвpoпeйcĸия фoнд зa peгиoнaлнo paзвитиe (EФPP) и oт нaциoнaлнитe фoндoвe нa cтpaнитe, yчacтвaщи в Πpoгpaмaтa зa трансгранично cътpyдничecтвo ІNТЕRRЕG V-А „Гъpция-Бългapия 2014-2020“. Изпълнява се от 7 партньора от трансграничния район на Република България и Република Гърция, сред които публични и неправителствени организации от двете страни. Водещият партньор е Регион „Източна Македония и Тракия“, Гърция, а от българска страна освен РТАР „Родопи“ , партньори  са  Областните администрации на  Хасково, Кърджали и Смолян. 

Целите на проекта са свързани с проучвания, анализи  и рекламиране на региона и природните му забележителности като обща туристическа дестинация. Проектът предвижда разработване на Маркетингов план и създаване на разпознаваеми маркетингови продукти, чрез използване на съвременни информационни и комуникационни технологии в процеса на промотиране. Всички дейности предвиждат активно ангажиране на заинтересованите страни в процеса на анализ и планиране, както и медийни и ИНТЕРНЕТ кампании. 

Обратно към всички новини от агенциите