Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Lenovo представя ново поколение Yoga компютри, създадени да вдъхновяват


All Channels Communication Group


Lenovo представя ново поколение Yoga компютри, създадени да вдъхновяват

Lenovo представя ново поколение Yoga компютри, създадени да вдъхновяват 
 
●      Новото седмо поколение от премиум линията преносими лаптопи Yoga Slim предлага мощност и гъвкавост, съчетани с брилянтната визуализация на дисплея PureSlight на Lenovo.
●      Проектиран за иновативен дом, новият Yoga AIO 7 има лесно регулируема панта на екрана и безкрайни опции за съвместна работа и хибриден начин на живот.
●      Новите Yoga компютри имат функцията за компенсиране на въглеродните емисии от производство през целия жизнен цикъл на устройствата в Европа, Близкия Изток и Африка.
 
Lenovo  представя следващото поколение ултра тънки лаптопи Yoga с Windows 11, които притежават следните характеристики:
●      Флагманът с 14-инчов екран Yoga Slim  9i предлага на потребителите висока продуктивност, невероятно преживяване и гъвкавост.
●      Yoga Slim 7i Pro X и Yoga Slim 7 Pro X, захранвани от Lenovo X Power, позволяват активна работа навсякъде и по всяко време. 
●      Yoga Slim 7i Carbon съчетава мощна мобилност с отличен дизайн.
Новата Yoga линия предлага и освежаване на 14-инчовия и 16-инчовия екран на Yoga Slim 7 Pro, Yoga Slim 7i Pro и Yoga 7.  За да отговори на нуждите на новия хибриден домашен офис Lenovo представя днес и Yoga AIO 7, нов 4К 27-инчов настолен компютър с ергономична панта за безкрайна адаптивност и способен да направи връзка между множество устройства и модерно инженерство за съвременен дом. 
 “Хибридният начин на живот вдъхнови разработването на това ново поколение Lenovo Yoga устройства. Нашата цел е да дадем възможност на повече хора да бъдат себе си, да създават и да си сътрудничат като те самите определят условията за това.“, коментира Оуянг Джун, вицепрезидент на Lenovo и генерален мениджър на Consumer Business Segment, Intelligent Devices Group. “ Ние проектираме и създаваме новите Yoga компютри с по-интелигентни функции и още по-премиум изживяване за потребителите, за да помогнем на хората да преследват своите амбиции, да се отпуснат и да правят нещата по свой начин.” – допълни още Оуянг Джун.
Новата Yoga Slim линия на Lenovo предоставя първокласно изживяване, задвижвано от Lenovo X Power2, нов набор от функции, свързани с по-добра производителност. Tе се допълват от впечатляващите Lenovo PureSight дисплеи, които задават нов стандарт от първокласни функции за по-реалистично визуално изживяване, сертифицирано за Eyesafe.
Зад линията Yoga Slim стои Lenovo A.I. Engine +. Този A.I. е мощен инструмент, който може да предвиди нуждите на потребителя от захранване или батерия. Докато Lenovo Intelligent Sense, също част от Lenovo A.I. Engine+, помага да се работи и играе на Yoga безпроблемно и по-безопасно. Потребителите могат също да получат усъвършенстваната поддръжка на Lenovo - Premium Care. Специалната услуга включва приоритетно диагностициране, персонализирана хардуерна и софтуерна поддръжка от експерти, годишни прегледи на компютъра и други.
Yoga Slim 9i: Интелигентен. Устойчив. Мощен.
Като сертифициран с нулеви въглеродни емисии лаптоп1 Yoga Slim 9i (14”, 7) е идеален за  хората, активно загрижени за околоната среда. Обвит в 3D стъкло, дизайнът на комфортния ръб и на тънкото 14,9 мм шаси се отличава със заоблени, гладки контури за по-удобна работа и изживяване. 
                                                     
Yoga Slim 9i също предефинира значението на преносимите развлечения и създаването на съдържание. Той има 14-инчов 16:10 до 4K OLED PureSight сензорен дисплей, допълнен със Sound by Bowers & Wilkins. Визуалното изживяване PureSight на Lenovo на опционалния 4K OLED екран осигурява ултра-изчистени детайли, яснота и наситени, фотореалистични цветове – от дълбоко черно до жива светлина. С Vesa Certified Display HDR True Black 500, неговата дълбочина от 10 бита може да показва над милиард цвята в един пиксел и пълна цветова гама от 100 процента DCI-P3. Четирите високоговорителя Bowers & Wilkins на Yoga Slim 9i вдъхват живот на звука. Yoga Slim 9i включва и процесори Intel Core от 12-то поколение.
Yoga Slim 7i Pro X and Yoga Slim 7 Pro X: Силата да създаваш, независимо къде си
Yoga Slim 7i Pro X (14”, 7) и Yoga Slim 7 Pro X (14”, 7) разполагат с процесори от следващо поколение, от 32 GB LPDDR5 RAM до NVIDIA GeForce RTX 3050, графична карта на NVIDIA Studio и X Power на Lenovo. Системата за конфигурация X Power на Lenovo предлага специфична настройка за различни сценарии на използване, за да пренесе лаптопа отвъд критериите за максимална производителност на CPU и GPU представянето. С по-малко от 1,6 кг, тези тънки и леки машини са създадени, с цел чистата производителност, необходима за създаване на цифрово съдържание.
                                
Гледайте най-новото шоу на 14,5-инчовия 3K 120Hz с обновения дисплей на Lenovo PureSight с опционално докосване, включващ точна цветова палитра и по-богати нюанси. Той има хардуерно калибрирано 100% покритие на sRGB гамата със 100% обем на sRGB гамата, както и TÜV Hardware Blue Light сертификат3, за да помогне за намаляване на напрежението в очите. И с Lenovo A.I. Engine+ на новите Yoga Slim 7i Pro и 7 Pro, потребителите могат да създават съдържание толкова бързо, колкото им работи въображението.

Yoga Slim 7i Carbon: Изкуството на мобилността
Yoga Slim 7i Carbon (13”, 7) предлага невероятна мобилна производителност. Тя съответства на изключителната му лекота от под 1 кг и тънко като шаси 14,8 мм, със здрава устойчивост на магнезиева сплав от аерокосмически клас, подсилена с многослойни въглеродни влакна. Три съвременни двуцветни опции и клавиатура от край до край с по-голям тракпад допълнително правят Yoga Slim 7i Carbonперсонализиран аксесоар, който може да се носи навсякъде.
Yoga Slim 7 Pro and Yoga Slim 7i Pro: Изключителна производителност
 
                                                   
Lenovo също така представя днес и обновените Yoga Slim 7 Pro (14”, 7) и Yoga Slim 7i Pro (14”, 7). Тези устройства са създадени за есенциална производителност, с елегантен алуминиев дизайн Storm Grey или Cloud Grey. С процесори Intel Core или AMD Ryzen 6000 Series може да правите буквално всичко. 
Yoga 7:  Чистата страст за забавления
Създаден за забавление и творчество, новият Lenovo Yoga 7 (14”, 7) е универсален 2-в-1  конвертируем лаптоп, който също се отличава с удобен дизайн за по-лесно пренасяне. С мощните процесори от серията AMD Ryzen 6000, този мултифункционален лаптоп разполага с до 2,8K OLED сензорен екран 16:10, включващ Dolby Vision за реални цветове, по-богати детайли и хардуерно базирана слаба синя светлина. 

Yoga AIO 7: Мощен и колаборативен
    
Вдъхновен от многото начини, по които хората днес създават, работят и се забавляват у дома, новият Yoga AIO 7 (27”, 7) е невероятно адаптивен. С 27-инчов 4K IPS дисплей с тесни рамки и 95 % DCI-P3, Yoga AIO 7се върти без усилие на 90°C, повдига се и се накланя за повече ъгли на видимост – само с леко натискане с пръст чрез гъвкавия си дизайн на пантите. Този нов настолен компютър Yoga All-in-one е създаден да бъде в центъра на съвременния дом. И има предимството  да работи с процесор от серията AMD Ryzen 6000 и опционалната графична карта AMD Radeon RX 6600M. 
Повече информация можете да намерите на следния адрес: https://news.lenovo.com.
 
 
За Lenovo:
 
Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) е компания от Fortune 500 на стойност $50 млрд. с 63 000 служители, работеща на 180 световни пазара. Съсредоточени върху дръзката си визия да осигурим по-умни технологии за всички, ние развиваме технологични решения, които променят света и създават едно по-устойчиво и надеждно дигитално бъдеще. Всеки ден работим по това, нашето портфолио от умни устройства да остава най-богатото и пълно в света. Освен това, Lenovo е лидер в Интелигентната трансформация, която се стреми да предоставя по-добри преживявания и възможности за милиони клиенти по цял свят. За да научите повече, посетете https://www.lenovo.com, следвайте ни в  LinkedIn, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Weibo и прочетете последните новини в нашия StoryHub

Обратно към всички новини от агенциите