Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Предстои поредно издание на обучение за работа с BI платформата Tableau


Тим ВИЖЪН България


Предстои поредно издание на обучение за работа с BI платформата Tableau

Тим ВИЖЪН България ще проведе поредно издание на практическото си обучение "Основи на работата с Tableau" в интервала от 18 до 20 май 2022 г. Обучението се провежда успешно вече над 6 години и запознава участниците с функционалните възможности и добрите практики за работа с Tableau - една от водещите платформи за бизнес анализи в света.

Tableau е едно от най-бързо развиващите се и използвани в световен мащаб софтуерни решения за визуализация и анализ на данни. Лесния за навигация интерфейс на решението и богатия избор от инструменти за работа с данни, го превръщат в предпочитан BI инструмент за потребители от различни сфери. Tableau помага на над 86 000 компании по света да видят, разберат и използват данните си по нов начин.

3-дневното практическо обучение "Основи на работата с Tableau" е полезно както за напълно начинаещи, така и за хора с базови познания за работа с BI решението. Част от включените в него теми обхващат:

  • свързване и съвместно използване на данни от множество разнообразни източници;
  • изграждане и използване на различни типове интерактивни визуализации на данни, като хистограми, топлинни карти, площ диаграми, bubble chart, комбинирани графики, графики с двойна ос, кодиране с размер и цвят и др.;
  • изграждане на сложни визуални анализи и прогнози, базирани на данните;
  • създаване на свързани интерактивни графики и работни табла;
  • работа с гео-данни и други.

Предстоящото обучение е подходящо за хора, които имат желание да усвоят умения за работа с водещо BI решение, което 10 поредни години е сред лидерите при системите за анализ на данни; да бъдат в крак със съвременните инструменти за обработка и визуализация на големи обеми данни и да придобият умения, които работодателите търсят и ценят.

Подробна информация за предстоящото обучение и възможност за регистрация можете да намерите на адрес https://team-vision.bg/obuchenie-za-rabota-s-tableau/

Обратно към всички новини от агенциите