Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Нишови парфюми тестери


Testeri-bg.com


Нишови парфюми тестери

Определено при избора на аромат няма смисъл да се задава въпроса кое е по-добро – нишовият парфюмен тестер или оригиналът, защото двете разновидности са идентични. Ако тестерът се различаваше по някакви параметри, освен външното си оформление, парфюмерийните компании, особено нишовите сред тях, просто нямаше да се затрудняват да го създадат. Той е необходим, за се покаже многостранността, особеностите в уханието или специалните нюанси, да се представи дадената новост във възможно най-добрата светлина. Така, че нишовият парфюмен тестер и пълноценният парфюм от същата марка са еднакви – разликата е само във второстепенни детайли като, например, опаковката.

Рискът е не да си купите парфюмен тестер - защото това е същият оригинален парфюм, а да се подлъжете да платите за копие. Копието е подобен екземпляр, при който до минимум е намалена концентрация на оригиналните вещества (ако ги има изобщо) и се продава под вида на парфюмен тестер на оригиналните изделия.

Парфюмните тестери са крайно подходящи именно в т. нар. „нишова парфюмерия“ - тоест, при марките, предлагащи изделия, които често не са съобразени със стандартната мода на момента, а са изготвени единствено в съответствие с изискванията за оригиналност, уникалност, и с вижданията на производителя.

Нишовия парфюмен тестер, е вече по-различен парфюм. Обикновено той се купува от хора, които харесват миризмата, но нямат възможности да си купят оригинал.

А струва ли си да купуваме нишов парфюмен тестер

Отговорът на този въпрос зависи от предназначението на аромата. Определено, ако купувате парфюм за подарък, тестерът не е твърде подходящ. Неговата опаковка е проста и елементарна, затова човекът, за когото е подаръкът, може да помисли, че е фалшификат. Докато ярката, красива опаковка ще стане част от приятното изживяване при връчване на подаръка.

Може да изглежда, че поради задължителното изискване за уникалност на нишовите марки, парфюмните тестери са само копия на оригиналните парфюми. Но това далеч не е така. Трябва да се знае, че нишовият парфюмен тестер е самият оригинален парфюм, просто в по-различна и обикновена опаковка.

Преди всичко, нишов парфюмен тестер не можете да си купите в обикновен магазин. Такива тестерите просто отсъстват в базата данни като артикули, които могат да бъдат продадени, а съответния търговец може да бъде строго наказан за тяхната продажба.

Обратно към всички новини от агенциите