Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

МАЙЛСТОУН СИСТЕМС С РЕКОДНИ ПРИХОДИ ПРЕЗ 2021 Г.


Proximity


МАЙЛСТОУН СИСТЕМС С РЕКОДНИ ПРИХОДИ ПРЕЗ 2021 Г.

Компанията приключи 2021 г. с рекорден приход от 153 млн. евро (1,1 милиарда датски крони) и се подготвя за следваща си фаза на растеж.

Нарастването на приходите е в резултат от силните партньорски взаимоотношения, пускането на нови продукти и целенасочените усилия на цялата организация.

 

Майлстоун Системс, лидер в производството на софтуер за видео технология, отчита приходи от 153 млн. евро. (1,1 милиарда датски крони), което се равнява на увеличение в размер на 12% в сравнение с предходната година. Ръстът е в следствие на фокусираното представяне на организацията, пускането на нови продукти, и клиенти, които искат да изградят или подобрят своята инфраструктура за сигурност. В допълнение, ключови индустрии залагат все повече на използването на видео технология отвъд аспекта на безопасността. Това е с цел извършаване на задълбочени търсения с помощта на smart анализ инструменти, оптимизиране на бизнес процесите и подобряване на оперативната ефективност.


„Изминалата 2021 г. беше успешна за Майлстоун Системс. Водещата ни платформа за видео мениджмънт се радва на висок интерес, а екипът ни положи усилия от световна класа. Това генерира значителен ръст на приходите, въпреки продължаващите Covid-19 ограничения и недостига на доставки на някои пазари. Продажбите бяха засилени и от продължаващото разширение на клиентската ни база, силния прогрес в развлекателния сектор, както и от нови разработки в сферата на т.н. умни градове. С нетърпение очакваме да продължим да развиваме нашите предложения в сътрудничество с клиентите и партньорите ни.“, казва Томас Йенсен, изпълнителен директор на Майлстоун Системс.

 

Майлстоун Системс очаква положително развитие и през 2022 г., но настоящите световни тенденции не дават предпоставки за точни прогнози. 

 

Инвестициите в хора и активи изграждат солидна основа за бъдещ растеж

През 2021 г., Майлстоун Системс разшири своя лидерски екип с две ключови роли в сферите на маркетинга и човешките ресурси. Освен това, компанията нае над 100 души и така за първи път екипът й надхвърли 1000 служителя. Новите попълнения, работещи в международната организация, ще развиват партньорските взаимоотношения и увеличават продажбите, като същевременно допринасят за технологичния напредък. 

 

„Ние вярваме в People First концепцията. Екипът ни, клиентите и партньорите ни са най-ценният ни актив. Инвестирали сме в квалифицирани хора, които да ни изведат на следващото ниво. Имаме добри позиции и платформата ни е водеща в сферата на видеотехнологичните решения. Сега е времето да поставим основата за бъдещ растеж с подкрепата на новите ни колеги и да продължим да следваме амбициозната си стратегия за развитие“, добавя Томас Йенсен.

 

В допълнение към новите служители, Майлстоун инвестира в научноизследователска и развойна дейност и дава началото на нови стратегически инициативи. Ларсл Ларсен, главен финансов директор на Майлстоун, разяснява финансовите резултати от 2021 г. във връзка с тези инвестиции: „С цел затвърждаване на силната си позиция на пазара, приоритизирахме разширяването на организацията си за нови възможности. Следвайки тази стратегия, оперативния ни доход е със 17 % по-нисък в сравнение с 2020 г. Все пак Майлстоун постигна задоволителна печалба през 2020 г. от 122 милиона датски крони преди данъци, което е с 83% повече в сравнение с предходната година, главно поради изгодните обменни курсове“, казва Ларс Ларсен .

 

За Майлстоун Системс

Milestone Systems, водещ доставчик на софтуер за видео наблюдение, базиран на отворена платформа, ежедневно помага на света да види как да осигури безопасност, защити активи и увеличи бизнес ефективността. Посредством своята отворена платформа, Milestone създава своя международна мрежа от бизнес партньори, която сама води иновациите и колаборацията в развитието и използването на технологията за видеонаблюдение. Резултатът от съвместната работа в мрежата на Milestone са надеждни решения в повече от 500 000 инсталации по цял свят. Основана през 1998 г., Milestone е самостоятелна компания, част от Cannon Group. За повече информация, посетете www.milestonesys.com. За новини и прессъобщения, посетете нашия Newsroom. Кликнете тук за информация относно нашите търговски марки. 

 

Обратно към всички новини от агенциите