Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

ЛЮБО КИРОВ РАЗТЪРСИ JOY STAITION С ПРОМОЦИЯТА НА АЛБУМА "ЦЕЛУНИ МЕ!"


VARBANOV PUBLIC RELATIONS


ЛЮБО КИРОВ РАЗТЪРСИ JOY STAITION С ПРОМОЦИЯТА НА АЛБУМА "ЦЕЛУНИ МЕ!"



Изключителният и обичан изпълнител Любо Киров разтърси Joy Station с промоцията си на новия албум "Целуни ме!". Музикалното събитие се състоя на 16-и април при препълнена зала. Над 1000 човека аплодираха бурно, спонтанно и възторжено Любо и музикантите на сцената, както и гост-звездите, които се включиха в концерта.

"Заради Вас съществува Любо Киров! Благодаря Ви!". С тези думи изпълнителят с обърна към всички свои фенове в залата, а публиката отговори с дълъг аплауз.

От гост-музикантите първи на сцената стъпи Михаела Маринова, а по-късно Стелни, Христо Мутафчиев, Дара, Поли Генова, Павел и Венци Венц ... В публиката бяха Маги Халваджиян, Ники Кънчев, група "ТЕ", представители на семействата на ФСБ и Акага и много други ...

Въобще концертът - промоция на "Целуни ме!" се превърна в истински фестивал на българската музика, заради подкрепата към Любо - и от страната на изпълнители и музиканти, и разбира се, от хората, които го обичат и подкрепят.  "Целуни ме" събира 11 нови парчета, а заглавната песен вече е хит. Феновете пяха и аплодираха, заедно с певците и музикантите, "Приятели завинаги", "Мога", "Не бих могъл", "Където няма време", "Тръгни навреме" ... 

Любо е автор на текста и музиката, както и на аранжиментите. Ангел Дюлгеров свири всички китари и помага с музикалното оформяне на звученето на парчетата.

След София следват големи концерти във: Варна - 29 април, Бургас - 3 август, Пловдив - 9 август.  На 22 май Любо ще представи шоуто в Лондон, в легендарната зала Troxy.

Eкипът ни е сигурен в успеха на новия албум на Любо! Желаем му здраве, да продължава да лети на крилте на музиката и да създава още много вдъхновяваща и красива музика! На добър час!

Обратно към всички новини от агенциите