Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Новите Xiaomi 12 и Xiaomi 12 Pro се продават в Yettel от днес


d:istinkt


Новите Xiaomi 12 и Xiaomi 12 Pro се продават в Yettel от днес

Yettel дава старт на продажбите на два от най-новите флагмани на пазара - Xiaomi 12 и Xiaomi 12 Pro, на цени от 55,99 лв. и 68,99 лв. на  месец на лизинг с Тотал Макс 59.99 и подписване на двугодишен договор. Смартфоните се открояват с изтънчен външен вид и цветове, както и с наличието на последно поколение чипсет и върхови характеристики. 

Първите 200 клиента, закупили новите Xiaomi 12 или Xiaomi 12 Pro от Yettel, до 30 април и направили регистрация на своята покупка на специално създаден за целта сайт https://xiaomi-bulgaria.bg/promotion/, ще могат да получат безплатно и безжичните слушалки Xiaomi Buds 3.

Притежателите на Xiaomi 12 Pro и Xiaomi 12 ще могат да се възползват от безплатна услуга за смяна на екрана в рамките на 6 месеца от датата на покупка. Освен това потребителите на Xiaomi 12 Pro могат да се насладят и на международно гаранционно обслужване.

Най-съвременното мобилно изживяване е тук

Xiaomi 12 и Xiaomi 12 Pro идват с усъвършенствани камери, които позволяват на потребителите да правят снимки със студийно качество, независимо от обстановката, светлината или наличието на движещи се обекти. Смартфоните разполагат с тройни камери за гъвкаво снимане, голяма 50MP основна камера с възможности за записване на видео в 8K резолюция.  

Като флагман модел в серията Xiaomi 12 Pro се откроява със своята най-съвременна камера, която разполага с ултра голям основен сензор Sony IMX707. Той е способен да улавя големи количества светлина и дава възможност за по-бързи скорости на фокусиране и повишена точност на цветовете. И трите сензора в Pro версията са с 50MP, което спомага за безкомпромисно качество и при създаването на ултра широки кадри и правенето на кадри с двукратно оптично приближение.

Xiaomi 12 разполага с основен 50 MP сензор, 13MP ултраширокоъгълна камера, както и 5MP телемакро камера.  И двата модела притежават усъвършенстваните AI алгоритми на Xiaomi, които разпознават условията и правят най-добрите възможни снимки за конкретната ситуация. Xiaomi ProFocus идентифицира и проследява обекти, предотвратявайки замъгляване или загуба на фокус в снимки на движещи се или замъглени обекти. Тези подобрения включват възможности за автоматично фокусиране на очите и лицето. Ultra Night Video използва собствените алгоритми на Xiaomi за запис на видео дори при изключително слаба светлина.  

Xiaomi 12 и Xiaomi 12 Pro работят с процесора от последно поколение Snapdragon 8 Gen 1, създаден по 4nm технология. Мощта му повишава възможностите за графично изобразяване на GPU с 30% и енергийната ефективност с 25% в сравнение с предишното поколение.

Устройствата пристигат с красивия AMOLED Dot Display с оценка A+ от DisplayMate и  поддръжка на TrueColor. Той е покрит от Corning Gorilla Glass Victus, което  го прави устойчив на надраскване. Серията Xiaomi 12 поддържа Dolby Vision и HDR 10+ и e сертифицирана от SGS Eye Care Display за технология, щадяща очите.

При Xiaomi 12 Pro екранът е 6,73" WQHD+ и поддържа опресняване от 1 до 120Hz в зависимост от съдържанието. Xiaomi 12 не изостава със своя 6,28" Full HD+ дисплей със същите възможности за опресняване, което елиминира трептенията.

Xiaomi 12 и Xiaomi 12 Pro разполагат със звук SOUND BY Harmon Kardon, захранван от Dolby Atmos. Xiaomi 12 Pro притежава два говорителя за високи и два говорителя за ниски честоти, а Xiaomi 12 може да се похвали с балансиран стерео звук, идеален за потапящи игри или видео.

Xiaomi 12 Pro може да се похвали още с наличието на 120W Xiaomi HyperCharge зареждане и батерия от 4600mAh, която може да бъде напълно заредена само за 18 минути с помощта на режим Boost. Xiaomi 12 има 4500mAh батерия и поддържа 67W кабелно турбо зареждане. И двата модела поддържат 50W безжично и 10W обратно зареждане.

Повече информация за всички налични устройства и актуални оферти можете да откриете на сайта на оператора.

Обратно към всички новини от агенциите