Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Tommy Hilfiger обявява началото на четвъртото издание на програмата TOMMY HILFIGER FASHION FRONTIER CHALLENGE


United Partners


Tommy Hilfiger обявява началото на четвъртото издание на програмата TOMMY HILFIGER FASHION FRONTIER CHALLENGE

Tommy Hilfiger, представляван в България от SARKK SA, с радост съобщава, че заявките за четвъртото издание на състезанието Tommy Hilfiger Fashion Frontier Challenge вече са отворени. И тази година, феновете на марката ще имат възможността да участват пряко в подбора на топ 50 кандидатури, които да преминат към следващия кръг и да се борят за шанса да получат менторство от експерти в модната индустрия, както и финансиране, за да реализират своите идеи. Кандидатурите за участие се приемат до 29.04.2022 година и могат да бъдат подадени тук, а желаещите да бъдат жури в състезанието могат да се запишат до 15.04.2022 на този линк.

Глобалната инициатива Tommy Hilfiger Fashion Frontier Challenge отразява визията за  устойчива философия на американската модна къща, която се стреми към оползотворяване на всеки ресурс и приветстване на всички. От създаването си през 2018 г. до сега, програмата е отпуснала 550 000 евро в подкрепа на глобалните предприемачи, с цел техните иновативни идеи, в полза на общността, да заживеят свой живот. 

„Програмата Tommy Hilfiger Fashion Frontier Challenge има за цел да обедини предприемачи от всички сфери на живота, като инвестира знания и ресурси, за да даде поле за изява на техните уникални идеи. Като предприемач, аз винаги съм искал да изградя глобална лайфстайл марка, която да приветства всички. Тази философия продължава да живее чрез това предизвикателство. Наистина вярвам, че като се обединим, можем да започнем смислена и дълготрайна промяна за нашето бъдеще“, заяви Томи Хилфигър, създателят на едноименната модна марка.

В четвъртото издание на конкурса кандидатурите на предприемачи от разнообразни социални групи са силно насърчени. Участниците в конкурса ще се състезават за следните награди:  

  • сумата от 200 хил. евро разпределена между победителите и шансът за допълнително финансиране на стойност 15 хил. евро за наградения с отличието „Фаворит на публиката“ проект
  • едногодишен стаж при глобалните вътрешни експерти на Tommy Hilfiger
  • участие в програмата INSEAD Social Entrepreneurship Program (ISEP)
  • едногодишно INSEAD менторство
     

„В Tommy Hilfiger искаме да работим заедно с общностите, за да стимулираме иновациите, приобщаването и разнообразието като ключови елементи към дълготрайна промяна. Със започването на четвъртото издание на предизвикателство Tommy Hilfiger Fashion Frontier Challenge, наистина очакваме с нетърпение да видим какви идеи ще бъдат представени, в подкрепа на общностите и ще помогнат за оформянето на бъдещето на модата.“, коментира Мартин Хагман, главен изпълнителен директор на Tommy Hilfiger Global.

След гласуването от публиката, топ 50-те кандидата ще бъдат сведени до шестима финалисти чрез вътрешна процедура. Всеки финалист ще бъде поканен да доразвие своя бизнес план с подкрепата на ментори от Tommy Hilfiger и външни експерти преди финалното събитие. С обучение от опитен треньор, всеки финалист ще представи своята концепция пред жури и публика на финалното събитие на Tommy Hilfiger Fashion Frontier Challenge в началото на 2023 г.

Обратно към всички новини от агенциите