Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Нови възможности за работа на морето от Lidl


d:istinkt


Нови възможности за работа на морето от Lidl

Lidl има специално лятно предложение за хората, които търсят нови работни предизвикателства. Сега всички, които искат да прекарат летните месеци близо до плажа, но и да имат сигурна и добре платена работа, могат да кандидатстват за сезонна работа в магазините на веригата по морето. 

Варна, Балчик, Бургас, Несебър, Созопол, Поморие и Царево са морските дестинации, където компанията предлага възможност за сезонна заетост. Предложението включва атрактивно заплащане, бонус за отработен ден, а при необходимост и осигуряване на квартира/хотелско настаняване за градовете Балчик, Несебър, Поморие, Царево и Созопол. Като част от сезонното предложение, Lidl предлага и редица придобивки като допълнително здравно осигуряване, карта Multisport, както и допълнителен ден отпуск за рожден ден. Друго предимство е, че се работи на смени, което прави комбинацията работа – морски изживявания още по-лесна. 

В допълнение към всичко това е и фактът, че вече 12 години компанията се доказва като коректен и надежден работодател, който се грижи за своите служители. Най-скорошното доказателство е престижният международен сертификат TOP Employer, който компанията получи за трета поредна година през януари заради доказаните си и световно утвърдени работодателски практики. 

Желаещите да работят в морските магазини на Lidl могат да кандидатстват на кариерния сайт на компанията. Ако бъдат одобрени, ще могат да съчетаят работата с почивката до 30 септември. А ако се справят успешно, имат и реалния шанс да станат постоянна част от екипа на Lidl. 

Пълна информация за сезонните възможности и условията за кандидатстване може да намерите тук.

Обратно към всички новини от агенциите