Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Yettel предлага 20% отстъпка за висок клас аксесоари PanzerGlass


d:istinkt


Yettel предлага 20% отстъпка за висок клас аксесоари PanzerGlass

До края на месеца всеки клиент на Yettel, който закупи онлайн някой от предпазните аксесоари на реномираната марка PanzerGlass, може да се възползва от 20% отстъпка от крайната цена. Отстъпката може да бъде получена с прилагане на промокод PANZER.

От малък датски стартъп, основан през 2013 г., днес PanzerGlass се е разраснал до глобална компания с присъствие на пет континента, произвеждаща едни от най-качествените протектори за екрани, калъфи и други аксесоари за мобилни устройства - лаптопи, смартфони, таблети, дисплеи в автомобили и смарт часовници. Аксесоарите на компанията се прилагат лесно и предпазват отлично апаратите, в комбинация с които се използват. Използването на протектор за екран PanzerGlass добавя допълнителен слой защита, така че да не се налага да оставяте устройството си с дни и да харчите цяло състояние за ремонт на екрана.

Аксесоарите на PanzerGlass имат антибактериална повърхност, благодарение на която 99,99% от най-често срещаните бактерии върху повърхности като мобилните телефони могат да оцелеят само до 24 часа върху стъклото. 

Yettel предлага защитни аксесоари на PanzerGlass за някои от най-популярните модели в момента като серията Samsung Galaxy S22, iPhone 13, Apple Watch, Galaxy Watch и много др.

Всички предложения на PanzerGlass можете да откриете на сайта на Yettel. 

Обратно към всички новини от агенциите