Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Днес Lenovo обяви най-новите попълнения в портфолиото на ThinkPad: X13 и X13 Yoga Gen 3, както и обновените лаптопи от серия ThinkPad L трето поколение с подобрени функции за сътрудничество и свързване


All Channels Communication Group


Днес Lenovo обяви най-новите попълнения в  портфолиото на ThinkPad: X13 и X13 Yoga Gen 3, както и обновените лаптопи от серия ThinkPad L трето поколение с подобрени функции за сътрудничество и свързване

Днес Lenovo обяви най-новите попълнения в  портфолиото на ThinkPad: X13 и X13 Yoga Gen 3, както и обновените лаптопи от серия ThinkPad L трето поколение с подобрени функции за сътрудничество и свързване. След представянето на най-новата серия ThinkPad X1, изцяло новата Z серия на CES, както и иновативния ThinkPad X13s и актуализираната серия T, освежаващите серии ThinkPad X и L завършват едно от най-изчерпателните налични портфолиа от бизнес лаптопи. Създаден, за да предложи на клиентите най-добрия избор, ThinkPad използва основните принципи на дизайн, иновации и качество. Фокусирани върху подобряването на основните функции за хибридна работа, най-новите лаптопи на ThinkPad предоставят значителни подобрения, включително Dolby Voice, FHD камери, Wi-Fi 6E и опции за батерия при избрани модели. 

В хибридната работна среда сигурността остава проблем номер едно сред хората, отговорни за ИТ в компаниите. Хардуерната и софтуерната защита на ThinkShield, която интегрира надежден платформен модул (TPM), подобрява сигурността от всеки ъгъл. Допълнителните функции за сигурност, вградени в Intel Hardware Shield, достъпни специално за устройства, базирани на платформата Intel vPro или процесори от серия AMD Ryzen PRO 6000 с AMD PRO Security, демонстрират философията на ThinkPad за пълноценна защита. Освен това ThinkPad интегрира опционалния четец на пръстови отпечатъци в бутона за захранване за допълнително удобство.

Третото поколение ThinkPad X13, X13 Yoga и моделите L13, L13 Yoga, L14 и L15 подсилват стратегията на Lenovo за предоставяне на по-интелигентна технология за всички чрез предоставяне на компютърна технология, която носи висока реална стойност. Lenovo остава бранд, съсредоточен върху намаляването на въздействието си върху околната среда, като включва рециклирани пластмасови материали в корпуса на високоговорителя и AC адаптери в представените днес продукти на ThinkPad. По същия начин, новите лаптопи ThinkPad включват 90% рециклирани и устойчиви опаковки и са сертифицирани по ENERGY STAR и EPEAT, за да отговарят на стандартите за пестене на енергия и на екологичните норми.

Високата производителност се осигурява благодарение на най-новите изчислителни платформи, работещи с Windows 11 Pro, като всички модели са налични с до Intel vPro процесори Intel Core от 12-то поколение и графика Intel Iris Xe. 

ThinkPad продължава да подобрява изживяването на крайния потребител в областите, които наистина имат значение: 

• Dolby Voice, който вече е наличен за всички модели, осигурява изключителни изживявания от конферентната връзка, като използва пространствена аудио технология, която разделя гласовете за по-естествена и по-малко уморителна среща при използване на съвместими услуги. Dolby Voice също така оптимизира работата на високоговорителя и микрофона с функции като динамично нивелиране за автоматично регулиране за гласове, които са по-тихи или по-далеч, и потискане на шума, което намалява нежеланите фонови шумове и ехо, независимо каква платформа за срещи използвате.

• Опционални FHD IR камери, със затвор на камерата за поверителност, подобряват качеството на видеоконференцията и добавят удобство за влизане в Windows Hello.

• Всички модели ThinkPad, анонсирани днес, включват 4G LTE опции за активиране на по-бързи скорости на безжична WAN (WWAN) връзка, първо за L13 и L13 Yoga. ThinkPad X13 Gen 3 се предлага и с опция 5G sub6 за свръхбързи връзки. Предлага се и опцията за Wi-Fi 6E за поддържане на оптимални скорости на връзката в наситени мрежи.

• 15% по-голям 115 mm TrackPad подобрява използваемостта на тъчпада за потребителите.

Специфичните модели включват и уникални акценти:

• ThinkPad X13 Yoga и X13 Gen 3 разполагат с високоговорители, насочени към потребителя, за подобрен звук с активирана Dolby Audio Speaker System и предлагат опция за дисплей с ниска мощност Dolby Vision и с технология Low Blue Light. Моделите на Intel също са проектирани на платформата Intel Evo, за да отговарят на специфични изисквания за клиентско преживяване.

• ThinkPad X13 Gen 3 се предлага с опции за батерия от 41Wh и 54,7Wh, като последната осигурява до 40% допълнителен живот на батерията спрямо по-малката.

• ThinkPad L14 и L15 Gen 3 разполагат с подобрен дизайн, наличен в нов цвят Thunder Black с по-тесни рамки и увеличено съотношение на екрана към тялото, което води до по-тънки и по-леки устройства. Лаптопите се предлагат и с батерии 42Whr, 57Whr или 63Whr за най-добрия избор между мобилност и удължен живот на батерията.

• ThinkPad L13 Yoga и L13 Gen 3 се предлагат в Thunder Black или новия цвят Storm Grey и са преработени, за да преминат към дисплеи със съотношение 16:10, включително нов опционален 500nit 13,3-инчов дисплей с PrivacyGuard за подобрена сигурност на екрана в обществени среди.

Лаптопите Lenovo ThinkPad продължават да въвеждат тенденции не само чрез иновативни открития, но и с предоставянето на широк избор на клиентите. Служителите, които работят хибридно и лицата, отговорни за ИТ решенията в компаниите, имат различни нужди и изисквания в множество клиентски сегменти и начини за употреба на устройствата. Удовлетворяването на крайните потребители с продуктивни устройства и опростяването на процеса по поддръжка на ИТ техниката е основен  приоритет за Lenovo. 

Можете да намерите снимки за новите продукти на следния линк: https://we.tl/t-otteAVrGd8 .

За Lenovo:

Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) е компания от Fortune 500 на стойност $50 млрд. с 63 000 служители, работеща на 180 световни пазара. Съсредоточени върху дръзката си визия да осигурим по-умни технологии за всички, ние развиваме технологични решения, които променят света и създават едно по-устойчиво и надеждно дигитално бъдеще. Всеки ден работим по това, нашето портфолио от умни устройства да остава най-богатото и пълно в света. Освен това, Lenovo е лидер в Интелигентната трансформация, която се стреми да предоставя по-добри преживявания и възможности за милиони клиенти по цял свят. За да научите повече, посетете https://www.lenovo.com, следвайте ни в  LinkedIn, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Weibo и прочетете последните новини в нашия StoryHub

Обратно към всички новини от агенциите