Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Българският предприемач може да е по-успешен с добра финансова грамотност


3CON


Българският предприемач може да е по-успешен с добра финансова грамотност

През последните три години икономическата ситуация не само у нас, а и по света, се усложни заради пандемията. Събитията от изминалата седмица и половина, след избухването на войната в Украйна, поставиха бизнеса пред съвсем нови предизвикателства. Те показаха, че предприемачите  е необходимо да бъдат добре подготвени, за да могат да отговарят на промените адекватно.

Важна стъпка за тази цел е знанието за спецификата на фирмените финанси. Самоувереността е важен ключ към успеха, а тя идва с добрата подготовка. Независимо от бизнес сферата или нивото на развитие, всеки предприемач има нужда от допълнителна финансова грамотност. Несъмнено, взетите решения, рефлектират върху финансите на партньори, служители, клиенти и доставчици, с които работят компаниите.

Инструмент в надграждането на знания са обученията в сферата на финансите. Ползата от тях е, че се разглеждат различни казуси на участниците и професионалистите от различни сфери, които търсят и намират решения. Същевременно с това се прилага уникален подход, подходящ за отделния бизнес.

Компанията Consendo, която предлага счетоводни и консултантски бизнес услуги, стартира от 18 март обучението „Управлявай успешно финансите на бизнеса си“. „Модулното обучение се отличава със систематизирано преподаване, което същевременно предлага и достъпност на информацията за хора с различно ниво на фирмена финансова култура. Всеки предприемач може да открие това, което отговаря на спецификите на неговия бизнес и да открие решения по различни казуси и въпроси“, каза Димка Кънчева, съосновател и управляващ съдружник в консултантска компания Consendo.

Петото издание на „Управлявай успешно финансите на бизнеса си“ ще проведат Димка Кънчева, МА по счетоводство и контрол и МА по Приложна бизнес психология и Ивайло Гърков, МA по финанси и икономика, Executive MBA, сертифициран консултант по Управление на промяната, преподавател и консултант с 19 години консултантски и мениджърски опит в български и международни компании.  

Програмата е съставена от 4 независими и надграждащи се модула, свързани с управлението на финансите, както на глобално, така и на специфично проектно ниво. След края на обучението участниците ще знаят как да управляват финансите ефективно дори и на микрониво, което е от изключително значение за бизнеса, особено когато той е фокусиран върху извършване на услуги на проектен принцип и се изисква бързо и конкурентно ценообразуване.

Обратно към всички новини от агенциите