Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Lenovo представя нови по-леки и по-мощни устройства на MWC 2022


All Channels Communication Group


Lenovo представя нови по-леки и по-мощни устройства на MWC 2022

Днес на MWC 2022, Lenovo представи своето ново портфолио от иновативна компютърна техника, таблети и интелигентни решения. 

ThinkPad X13s - първият ThinkPad, захранван от Snapdragon, който притежава многодневен живот на батерията, изкуствен интелект и 5G свързаност

                    

Изцяло новият ThinkPad X13s, разработен в сътрудничество с Qualcomm Technologies, Inc. и Microsoft, е първият в света, захранван от първокласната изчислителна платформа Snapdragon 8cx Gen 3, работеща с до Windows 11 Pro. Ултра тънкият, ултра лек лаптоп осигурява невероятен многодневен живот на батерията, подобрено изживяване с изкуствен интелект и актуализирани опции за 5G свързване и поддръжка на приложения чрез програмата Microsoft App Assure. ThinkPad X13s е проектиран да консумира по-малко енергия. Той притежава 13,3-инчови 16:10 дисплейни конфигурации с ниска мощност и с опции за докосване и Eyesafe с ниска синя светлина. А изчислителната платформа Snapdragon 8cx Gen 3 осигурява изключителна ефективност на батерията с очакваната производителност за премиум бизнес лаптоп. Благодарение на Snapdragon се осигурява повишаване на производителността на системно ниво до 57% и справяне с многозадачността с до 85% повече бързина. А възможностите за аудио и камера, ускорени от изкуствен интелект, създават потапящо изживяване при видеоконферентна връзка, което помага на потребителите да останат продуктивни и ангажирани.

 

Гъвкавост и мощност в действие, благодарение на IdeaPad

Запознайте се с конвертируемите лаптопи Lenovo IdeaPad Flex 5i и Lenovo IdeaPad Flex 5, предлагани в два размера на екрана (14-инчов и 16-инчов) с допълнителна писалка Lenovo E-color за всички творчески моменти от живота. Новият 12-инчов лаптоп Lenovo IdeaPad Duet 5i с Windows 11 е практически идеален за студенти и разнообразни задачи. Заедно с тях Lenovo обяви и потребителските IdeaPad Flex 5i Chromebook (14”, 7), 2-в-1 лаптопът IdeaPad Flex 3i Chromebook (15”, 7) и IdeaPad Duet 3 Chromebook (11”, 7). 

IdeaPad Flex 5i включва процесор Intel Core i7 U от 12-то поколение и графика Intel Iris Xe MAX, а IdeaPad Flex 5 е с до AMD Ryzen 7 U-серия процесор и вградена AMD Radeon графика. 360-градусовата панта им позволява множество режими на работа, включително от лаптоп към таблет или режим от стойка до палатка, а падащия дизайн на пантата позволява на клавиатурата леко да се повдига при отваряне на лаптопа за по-удобно изживяване при писане и просторна 90% активна площ на екрана. 

  

Стилен и супер тънък, IdeaPad Duet 5i е с включена Bluetooth клавиатура и е възможен с четири режима на използване и писалка. Друг ключов продукт е и невероятно гъвкавият IdeaPad Flex 5i Chromebook (14”, 7). Захранван от процесори Intel Core до 12-то поколение, зашеметяващият 14-инчов FHD IPS дисплей има опционална яркост от 400 нита и поддържа 100% sRGB цветова гама за отлично визуално изживяване. 

Друго допълнение към портфолиото на Lenovo е ултра мобилният IdeaPad Duet 3 Chromebook (11”, 7), който е тънък само 7,9 мм. Снабден с мощната платформа Snapdragon 7c Gen 2 на Qualcomm той предоставя на потребителите възможността да играят и да работят по-дълго от дома си, в парка или кафене. Насладете се на всички гледки и звуци от по-големия 11-инчов 2K дисплей, почти без рамки, който е сертифициран по TÜV за слаба синя светлина.

IdeaPad ще зарадва и младежите с IdeaPad Gaming 3i и IdeaPad Gaming 3 в два размера на екрана, 15-инчов и 16-инчов. Те са идеални за геймъри, навлизащи в света на игрите, които искат да впечатлят със силна огнева мощ. Тази енергизирана гама предлага стилна промяна отвътре и отвън с подобрени термични компоненти за по-тих геймплей. А свежите цветове на шасито и високопроизводителните детайли, както и подобрената опция за WQHD+ панел са отлично допълнение. 

  

Създадена за нови играчи, серията IdeaPad Gaming 3 отваря вратата към по-мощните игри.

Друг нов продукт е и безжичната мишка Lenovo Legion M600s Qi, която осигурява невероятна производителност, прецизност и повече ергономичност.  С леко тегло от само 75 грама, мишката осигурява тактическо плъзгане почти без триене. Тя разполага и със сензорни технологии като 19 000 DPI, оптични микропревключватели с 80 милиона щраквания и до шест бутона.

 

Отличителни, гъвкави и мощни, лаптопите ThinkBook са проектирани да вдъхновяват постижения

Lenovo обяви днес и най-новите лаптопи ThinkBook 14s Yoga Gen 2 и ThinkBook 13s Gen 4i. Продължавайки философията на модерния дизайн, новите модели се отличават с двойни цветови акценти и предлагат повишено потребителско изживяване по отношение на производителността, сътрудничеството и сигурността. Комбинацията от процесори Intel Core от 12-то поколение, до Windows 11 Pro, бързо SSD съхранение и Intel Thunderbolt 4 помогат на потребителите да се справят и с най-взискателните задачи. А AI Meeting Manager и интелигентното шумопотискане правят срещите далеч по-приятни. 

 

  

 

Производителност, разгърната с най-новите лаптопи ThinkPad и мобилния монитор ThinkVision

Lenovo обяви и най-новите попълнения към своите портфолиа ThinkPad и ThinkVision. Най-новият ThinkPad X1 Extreme Gen 5 е захранван от 12-то поколение Intel Core i9 H-Series vPro процесори, работещи с Windows 11 Pro.  Той притежава и най-новите графични процесори за лаптоп NVIDIA GeForce RTX, до 64 GB DDR5 памет и допълнителни двойни твърди дискове (SSD), поддържащи до 8TB. X1 Extreme Gen 5 включва и Dolby Voice с AI шумопотискане и допълнителен дисплей. 

Lenovo също така въвежда и няколко актуализации на портфолиото си от серия ThinkPad T. Преминаването към дисплеи със съотношение 16:10 и с технология за ниска синя светлина с опции за FHD камера, подобряват изживяването. Тук ключов е новият ThinkPad T16, заедно с актуализираните ThinkPad T14s Gen 3 и T14 Gen 3. Те се предлагат или с най-новите 12-то поколение процесори Intel Core с опция за Intel vPro технология, или с най-новите AMD Ryzen PRO 6000 Series за мобилни устройства с процесора за защита на Microsoft Pluton. И всички работят с операционна система до Windows 11 Pro.

ThinkPad P14s Gen 3 и P16s Gen 1, най-мобилните работни станции на Lenovo, предлагат комбинация от мощност и производителност за професионални потребители, които са в движение. Снабдени с най-новите процесори Intel Core и професионална графика NVIDIA и двете работни станции са сертифицирани от ISV и са идеално пригодени за приложения като AutoCAD, Revit, SolidWorks и др. Тези мобилни машини също така гарантират надеждност и издръжливост с пакета за сигурност ThinkShield и тестването на MIL-SPEC. И двата модела предлагат и подобрени функции като по-широк тъчпад, капацитет на батерията през целия ден, подобрена FHD уеб камера, намаляване на синята светлина и фабрично калибриране на X-Rite за реалистична точност на цветовете. 

Новият ThinkPad P16s Gen 1 предефинира мощността и преносимостта с тънко и леко 16-инчово шаси. Той е проектиран специално за инженери, архитекти и студенти и има дисплей със съотношение 16:10, който осигурява увеличено пространство на екрана за гледане и създаване с изключителна яснота. 

  

Нов в портфолиото на Lenovo е и мобилният монитор ThinkVision M14d с тегло под 600 грама. Той предлага 14-инчов дисплей със съотношение на страните 16:10 и с висока разделителна способност (2240 x 1400). Мониторът поддържа 100% sRGB широка цветова гама за по-голяма визуална прецизност, а технологията за естествена ниска синя светлина помага за грижата за очите. С два USB-C порта, поддържащи пренос на данни, M14d може да действа като USB хъб, позволяващ свързването на периферни устройства. Независимо дали добавяте удобен втори дисплей в домашния офис, или споделяте съдържание с други в заседателните пространства, ThinkVision M14d е проектиран за продължителна употреба, благодарение на ергономичната стойка за регулиране на височината до 11 mm и разполага с технология за естествена ниска синя светлина за намаляване на напрежението в очите. 

 

Посетете Lenovo StoryHub за снимки и пълни спецификации на продуктите, както и: Lenovo’s MWC Event Page и Lenovo’s MWC Virtual Showcase за повече информация. 

 

За Lenovo:

 

Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) е компания от Fortune 500 на стойност $50 млрд. с 63 000 служители, работеща на 180 световни пазара. Съсредоточени върху дръзката си визия да осигурим по-умни технологии за всички, ние развиваме технологични решения, които променят света и създават едно по-устойчиво и надеждно дигитално бъдеще. Всеки ден работим по това, нашето портфолио от умни устройства да остава най-богатото и пълно в света. Освен това, Lenovo е лидер в Интелигентната трансформация, която се стреми да предоставя по-добри преживявания и възможности за милиони клиенти по цял свят. За да научите повече, посетете https://www.lenovo.com, следвайте ни в  LinkedIn, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Weibo и прочетете последните новини в нашия StoryHub

Обратно към всички новини от агенциите