Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Discovery представя документалния филм One Last Push дни преди Зимните Олимпийските игри Beijing 2022


All Channels Communication Group


Discovery представя документалния филм One Last Push дни преди Зимните Олимпийските игри Beijing 2022

С наближаването на официалното откриване на Игрите Пекин 2022, Discovery – Домът на Олимпийските игри в Европа, отбелязва обратното броене до старта на Зимната Олимпиада* с поредица от завладяващи истории и вдъхновяващи документални програми, които зрителите ще имат възможност да видят по discovery+ и Eurosport.

One Last Push
Филмът проследява исторически момент в британския отбор. Олимпийският шампион от „Лондон 2012“ по висок скок Грег Ръдърфорд се опитва да се завърне отново в професионалния спорт, да смени спортовет и да стане едва вторият човек в историята, който е спечлил златен медал и от Летни, и от Зимни Олимпийски игри. 

One Last Push, продукция на Discovery Sports, е вълнуваща документална история, която показва пиковете и спадовете в ожесточената борба с времето и различните емоции, през които Ръдърфорд и отборът по бобслей минават в опитите си да се квалифицират за „Пекин 2022“.

Едночасовият документален филм е с участието и на The one-hour documentary stars Rutherford’s fellow hopefuls Ламин Дийн, Джоел Фийрън, Бен Симънс и Тоби Олуби, Райън Летс, Сам Бланшет и Люк Доус.Премиерата на One Last Push е по Eurosport на 1 февруари от 20:00 ч. българско време (19:00 CET).

Тук може да видите официалното промо на документалния филм: HERE Тук може да намерите снимки във висока резолюция от най-вълнуващите моменти по време на снимките: HERE

Brilliant Curling Story
Този документален филм на Olympic Channel, продуциран от Франк Маршал и Mandalay Sports Media („The Last Dance“), разказва забележителната история на пет обикновени жени от Шотландия, които се събират, за да се насладят на Олимпийската слава в кърлинга.

Brilliant Curling Story описва историята на петте къдрави дами - Рона Мартин, Дебора Нокс, Фиона Макдоналд, Джанис Ранкин и Маргарет Мортън, които печелят сърцата на цяла Великобритания през 2002 г. Филмът разказва за това как всяка от тях съчетава личния си живот с Олимпийските мечти, непосредствено преди Игирте в Солт Лейк Сити през 2002 г. Разбира се, зрителите ще се докоснат и до динамичните и непрестанни предизвикателства на отбора, пред които спортистите са изправени.

„Историята на тази легендарна група от шотландки, спечелили златото по кърлинг, е един от онези специални Олимпийски моменти. Искахме да споделим вълнуващата им и наистина вдъхновяваща съдба, по повод 20-годишнината от този паметен момент, за да може всички заедно отново да преживеем неповторимата емоция. Но също така искахме да представим и самата история – история за вярата, за приятелство, за това да сме заедно. История, до която следващото поколение олимпийски фенове да се докосне, да изпитат магията на момента, и да са сигурни, че легендата продължава да живее.“, разказа Франк Маршал, продуцент на Brilliant Curling Story.

Brilliant Curling Story е по Eurosport от днес, 31 януари. Тук може да гледате трейлъра: HERE

Зимните Олимпийски игри Пекин 2022 започват по discovery+** и Eurosport платформите на 2 февруари.

 

* Discovery ще излъчва Олимпиадата в Пекин 2022 в цяла Европа, с изключение на Русия
** Олимпиадата в Пекин 2022 ще се излъчва по discovery+ в Дания, Финландия, Италия, Нидерландия, Норвегия, Швеция и Великобритания. Във всички останали евроепйски държави, с изключениен на Русия, Зимните Олимпийски игри в Пекин 2022 ще са достъпни на дигиталните платформи на Eurosport. Телевизионното съдържание на Eurosport е достъпно във всички територии.
***Дневното дигитално шоу Beijing Today ще е достъпно на дигиталните платформи на Discovery във Франция, Германия, Италия, Полша, Испания и Великобритания.

Обратно към всички новини от агенциите