Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Нов 5G лаптоп излиза на българския пазар: Lenovo IdeaPad 5G вече е достъпен в търговската мрежа на Теленор


All Channels Communication Group


Нов 5G лаптоп излиза на българския пазар: Lenovo IdeaPad 5G вече е достъпен в търговската мрежа на Теленор

Първият 5G лаптоп на Lenovo в България ще е IdeaPad 5G. Той вече e достъпен в магазините на телекомуникационната компания Теленор. Кажете „довиждане“ на бавния Wi-Fi у дома, благодарение на новия IdeaPad 5G. 

С него получавате бърз, ефективен и отлично свързан лаптоп на достъпни цени. IdeaPad 5G предлага до 20 часа живот на батерията при непрекъснато възпроизвеждане на видео[1] и забавления. Всичко това с светкавични скорости на 5G[2] мрежата (поддържа под 6 GHz), надежден 4G LTE[3], плюс силна Wi-Fi свързаност. Това практично и същевременно елегантно устройство улеснява вършенето на множество задачи вкъщи или в движение, като комбинира това, което харесвате във вашия смартфон (дори слот за SIM карта) и ефективността на тънък и лек лаптоп без вентилатор с Windows 11. Когато 5G мрежата не е налична, се радвате на висока сигурност и надеждност чрез 4G LTE свързаност. 

Производителността и ефективността на IdeaPad 5G се осигуряват от водещата изчислителна платформа Qualcomm Snapdragon 8cx 5G и мощната графика Qualcomm Adreno 680. Допълнително  IdeaPad 5G притежава и Qualcomm Snapdragon X55 Modem-RF система за свързаност. Този иновативен лаптоп дава възможност да изтегляте филми, да се забавлявате, както и да комуникирате, където и да сте, благодарение на 5G услугите със скорост до 10 пъти по-бърза от 4G.[4] Можете да изтегляте големи файлове и да осъществявате стрийминг с Full HD качество чрез 14-инчовия (1920 x 1080) IPS дисплей с яркост от 300 нита и богата картина със 100% цветова гама с качество sRGB. С IdeaPad 5G също така получавате и 8 GB LPDDR4X RAM памет и 512 GB PCIe SSD съхранение.[5]

Новият ултра-преносим Lenovo IdeaPad 5G предоставя най-бързата, надеждна и сигурна технология в света. 5G ще ви позволи да се насладите на ненадминато изживяване със стабилна и висококачествена картина, независимо дали гледате филм, играете любимата си игра или вършите бизнес задачи. 

 

 

За Lenovo:

 

Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) е компания от Fortune 500 на стойност $50 млрд. с 63 000 служители, работеща на 180 световни пазара. Съсредоточени върху дръзката си визия да осигурим по-умни технологии за всички, ние развиваме технологични решения, които променят света и създават едно по-устойчиво и надеждно дигитално бъдеще. Всеки ден работим по това, нашето портфолио от умни устройства да остава най-богатото и пълно в света. Освен това, Lenovo е лидер в Интелигентната трансформация, която се стреми да предоставя по-добри преживявания и възможности за милиони клиенти по цял свят. За да научите повече, посетете https://www.lenovo.com, следвайте ни в  LinkedIn, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Weibo и прочетете последните новини в нашия StoryHub


 
[1] Всички твърдения за живота на батерията са приблизителни. Действителната производителност на батерията зависи от множество фактори, включително конфигурация и употреба на продукта, софтуер, работни условия, безжична функционалност, настройки за управление на захранването, яркост на екрана и други фактори. Максималният капацитет на батерията естествено ще намалее с времето и употребата.
[2] Изисква 5G мрежова услуга и отделно закупен план за клетъчни данни, който може да варира в зависимост от местоположението. Прилагат се допълнителни условия и/или такси. 
[3] Активираната 5G, 4G и/или LTE услуга не е задължителна и се предлага на избрани пазари. 
[4] Базиран на 5G под-6 GHz технология, осигуряваща 10 Mbps скорост на изтегляне на обикновения потребител. Скоростите на изтегляне варират в зависимост от региона и доставчика на услуги. Силата на мрежата също варира в зависимост от доставчика на 5G услуги. 
[5] Действителният наличен капацитет е по-малък и варира поради много фактори, включително форматиране, разделяне и операционна система и т.н., които използват част от този капацитет. Наличният капацитет може да се промени с актуализации на софтуера.

Обратно към всички новини от агенциите