Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

Какви са ползите от приема на хранителни добавки


Netpeak


Какви са ползите от приема на хранителни добавки

Все повече се говори за холистичния и природния подход при лечението на редица здравословни проблеми. Естествените решения, като билките и натуралните хранителни добавки, са пряк път към доброто здраве, което обаче става все по-трудно за постигане, споделят от Биотика. Често чувстваме липса на енергия, а тялото ни започва да реагира на щетите, които му нанасяме ежедневно. Недостигът на витамини и минерали рано или късно намира своята физическа проява, а за нас остава загубата на сила, тонус и добро настроение. 

Честа практика ли е приемът на хранителни добавки 
Клетките в нашето тяло страдат от хроничен глад за ценни вещества, което се дължи на неправилния начин на хранене, вредните навици, проявената небрежност към здравето ни, негативните емоции и прочее. За да попълним появилите се дефицити, е необходимо да помислим за това как можем да подобрим ситуацията и отново да се почувстваме добре. Системната употреба на силни медикаменти не е удачен вариант – много по-безвредно е да заложим на хранителните добавки и с тяхна помощ да си върнем радостта от живота. 

Какви са доказаните ползи за здравето от натуралните решения 
Преди да е възползваме от дадено решение, трябва да сме напълно убедени, че то работи добре. Ако ефективността на хранителните добавки е темата, която най-силно ни вълнува в момента, ето какво е полезно да знаем за този вид продукти:

  • много подходящи са за спортисти – хората, които спортуват активно, изпитват повишена потребност от допълнително суплементиране. Пазарът предлага специални формули, разработени конкретно за спортуващи мъже и жени. С тях се постигат още по-добри резултати във фитнеса, а времето за възстановяване на тялото след тренировка се съкращава;
  • обогатяват основното меню – те не са заместител на разнообразното хранене, но пък го допълват отлично. Съставът на продуктите в магазина невинаги е от най-добрите, което прави употребата на натурални суплементи силно препоръчителна;
  • осигуряват ни висок имунитет – в по-голямата си част той се състои в червата, което означава, че грижата за здравето трябва да започне именно оттам. Хранителните добавки за имунната система са най-различни – пробиотици, витаминни комплекси и др. 

Често се чудим какви хранителни добавки да пием, споделят от онлайн магазин Biotica. В специализираните обекти се предлагат всевъзможни решения, сред които и такива за деца, за бременни, за спортисти и др. Всички те имат положително въздействие върху остри и хронични състояния, което ги прави и толкова купувани.

 

Обратно към всички новини от агенциите