Безплатни ПРЕССЪОБЩЕНИЯ И НОВИНИ ОТ АГЕНЦИИТЕ И КОМПАНИИТЕ

Новини от агенциите

ВЕСЕЛА ВАСИЛИЯ ПРОВОКИРА ЧИТАТЕЛЯ С „НАСЛЕДСТВОТО НА СВЕТИ КИПРИАН“


VARBANOV PUBLIC RELATIONS


ВЕСЕЛА ВАСИЛИЯ ПРОВОКИРА ЧИТАТЕЛЯ С „НАСЛЕДСТВОТО НА СВЕТИ КИПРИАН“

The News BG Reporter / VARBANOV PUBLIC RELATIONS

„Наследството на свети Киприан“ на Весела Василия се появява на книжния пазар с логото на издателството за българска литература „Лексикон“. Книгата  потапя читателя  в превратностите и изпитанията на живота, както  и в мъдростта на духовното познание. Приключения и премеждия, загадки и размисли, малко мистика и романтика. Пътят към духовното може да изглежда и така, стига да сме готови за него и да си позволим да го изживеем. 

Весела Василия (Весела Йотова Генова) е родена на 2 декември 1956 г. във Враца. Завършила е Езиковата гимназия с преподаване на френски език в родния си град и Юридическия факултет на СУ „Св. Климент Охридски“. Работила е в Научноизследователския институт по криминалистика и криминология в София. Доктор е по икономика. Автор е на редица монографии и статии от областта на криминологията, публичната администрация, административното и полицейското право.

Художествената литература, която тя създава, е писане със сърце, с дълбока емоция и  с трепет, който обхваща всички, готови да надникнат в загадките на миналото. Духовното знание, познато на хората от древността, продължава да вълнува и съвременните поколения.  Весела Василия е разбрала това, затова издирва загадките, които крие нашата българска земя. Срещата на героите  от романа с духовното ги провокира да търсят себе си, да навлязат дълбоко в собствения си емоционален свят. В книгата има и загадки, и приключения, и познания, и мистика. Не липсва и романтиката, без която животът ни би бил убийствено скучен и сив.  

Весела Василия води сюжета умело и интелигентно. От текста става ясно, че тя самата обича загадките, пътешествията, изкуството. Авторката се интересува  от йога и рейки. Владее френски, английски и руски език. Прочитайки „Наследството на свети Киприан“, читателят се чувства духовно обогатен  и изпитва силното желание да пътешества. 


Книгата можете да поръчатe в сайта на издателство "Лексикон" - тук - https://lexicon.bg/library/book/1529/nasledstvoto-na-sveti-kiprian.

#НаследствотонаСветиКиприан #ВеселаВасилия #издателствоЛексикон #Лексикон

Обратно към всички новини от агенциите